Maden Suları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

god bunu yazdı:
    -----------------------------

kınık

-----------------------------

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokayortaburun
    gokayortaburun's avatar
    Erkek

beypazarı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Sarıkız.. memleketimin maden suyudur.. bi numaradır.. ismiyle *aşak geçmeyin.. savaşda alaşehir kuşatıldığında o esnada canı pahasına kendisi savaş alanına su taşımış bir kahraman türk kızıdır sarıkız.. bu destana göre alaşehirde sarıkız ismi bolca duyulur..

ayrıca maden suyu fabrikasının önünde çeşmeden işlenmemiş maden suyunuda doldurmak mümkün :D işlenmemiş olsada 10 numara sudur.. çocukken şişelerle götürürdük hep :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Geğirmek, miğdeni rahatlatmak istiyorsan  Kınık iyidir

Uludağ'nın eski kahvelerde satılan uzun şişesinde iyidir

Ama eğer manitanın yanındaysan veya sosyetede Akmina içmelisin. Daha hafiftir, geğirtmez

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    gazlı içecekler ülsere (midedeki yaraya) temas ettiği anda ülser krizine sokar ve kendin kendi mideni kesmek istersin o derece bir agrı ve kriz girer adama. Ama sodayı açıp gazı cıkana kadar bekleyip içebilirsin o zaman rahatlatır. Kızılay içiyorum ben sert değil, acı değil mideyi rahatlatıyor. Ülser gibi bir belaya merhaba dediysen aramıza hoşgeldin diyorum :} ben sana benim taktiğimi anlatayım mayalanmış gazlı ve alkollü içecekler hariç (bira, şarap, kımız v.b.) herşey ye iç, yemeklerde kaliteli yağ kullan, baharat sorunu yaratma kendine ilk zamanlar miden bunlara tepki gösterecek ama 2-3 ay sonra alışacak ve miden sana uyum sağlayacak. mayalanmış alkolün dısında hersey içebilirsin onlarda ilk zamanlar aynı tepkiyi verecek.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

OLM ADAM MADEN SUYU DEMİŞ :s

MADEN SUYUNUN BİR ZARARI YOKTUR HALK ARASINDA DİLİ YAKTIĞI İÇİN ASİTLİ DİYE ZARARLIDIR ZANNEDİLİYOR. ASİTLİ DEĞİLDİR ZEMZEM SUYUNDAKİ BESLEYİCİ ÖZELLİĞİNDEN BİLE DAHA FAZLA YARARLIDIR AVRUPA KİŞİ BAŞINA DÜŞÜNE TÜKETİM BEDELİ TÜRKİYEDE 20 DE 1 İ KADARDIR HER GÜN SU GİBİ İÇMEK GEREKİR..

SARIKIZ TERCİHİMDİR

ARZ EDERİM :O

"bea"
Toplam Hit: 3156 Toplam Mesaj: 27