folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Madeni Para ( Sikke )

Madeni Para ( Sikke )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

dedem de define işlerine meraklı :D

bir gün elinde bir deriye işlenmiş eski bir haritayla geldi dediki oğlum bir gömü bulduk aha da bu fotografı ( 3 d tarama teknolojisi kullanıyorlar ) ultrasyon fotoğrafı gibi bir fotoydu heykeller görüküyordu çok net. ama mal o kadar çok ki nasıl getireceğimizi bilmiyoruz, pikapla mı getirsek kamyonla mı getirsek bilemiyoruz dedi.

beni bastı kahkaha :D neyse bir kamyon bir de greyder kiraladık gece vakti lunca gittik :D rahat 2 metre derinliğinde, 5 metre çağında kazdı ve toprağı kamyona attık.  sonra sakin bir yere gidip toğrağı gece vakti ellerde fener herkes birden heykel arıyorduk. 

tabi hiçbirşey bulamadık. Hani dede dedim kamyonla getirecektik? ne çıktı dedim. dediği tek şey:

"" Bu zamana kadar büyülü define çok gördüm ama ben böyle büyülüsüne hiç rastlamadım demekki iyi büyü yapmışlar mala " dedi :D

adam 85 yaşında hala define avına gidiyor, bazen jandarma ile ortak bazen kaçak :D duruma göre. 

dede diyorum sen bu gömüyü bulsan da harcayacak zamanın yok boşuna uğraşma bir gün gerçekten bulursun kalpten gidersin dedim. Olsun oğlum bulduğum gün ölmeye razıyım diyor adam :D Yani amaç gömü bulup para yemek değil, hayalini gerçekleştirmek :D

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caglar99
    caglar99's avatar
    Erkek

Birçok şehirde bildiğimiz gömüler var. işaretler falan tamam. yerinide bulduk. Enfat (yanlış telaffuz olabilir. aklımda böyle kalmış) denilen aletle tarama yapıldı çoğuna. hurafeler ile işimiz yok, altınlar belli fakat çıkarmaya gidecek paramız yok :D çevre ahalisi ihbar eder diye tırsıyoruz birazda..

Caglar.Boss
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caglar99
    caglar99's avatar
    Erkek

. spam oldu.

caglar99 tarafından 29/Haz/17 14:44 tarihinde düzenlenmiştir

Caglar.Boss
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı

dedem de define işlerine meraklı :D

bir gün elinde bir deriye işlenmiş eski bir haritayla geldi dediki oğlum bir gömü bulduk aha da bu fotografı ( 3 d tarama teknolojisi kullanıyorlar ) ultrasyon fotoğrafı gibi bir fotoydu heykeller görüküyordu çok net. ama mal o kadar çok ki nasıl getireceğimizi bilmiyoruz, pikapla mı getirsek kamyonla mı getirsek bilemiyoruz dedi.

beni bastı kahkaha :D neyse bir kamyon bir de greyder kiraladık gece vakti lunca gittik :D rahat 2 metre derinliğinde, 5 metre çağında kazdı ve toprağı kamyona attık.  sonra sakin bir yere gidip toğrağı gece vakti ellerde fener herkes birden heykel arıyorduk. 

tabi hiçbirşey bulamadık. Hani dede dedim kamyonla getirecektik? ne çıktı dedim. dediği tek şey:

"" Bu zamana kadar büyülü define çok gördüm ama ben böyle büyülüsüne hiç rastlamadım demekki iyi büyü yapmışlar mala " dedi :D

adam 85 yaşında hala define avına gidiyor, bazen jandarma ile ortak bazen kaçak :D duruma göre. 

dede diyorum sen bu gömüyü bulsan da harcayacak zamanın yok boşuna uğraşma bir gün gerçekten bulursun kalpten gidersin dedim. Olsun oğlum bulduğum gün ölmeye razıyım diyor adam :D Yani amaç gömü bulup para yemek değil, hayalini gerçekleşgerçekleşir

Dedeye Selamlar :-)

Belki Bir gün Açılmamış kaya mezarına denk gelirse hayali gerçekleşir

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

maddi değeri yok hocam.

işime yaramaz dersen madeni kolleksiyonum için bana yollayabilirsin :D

adres bi PMne bakar :)

Toplam Hit: 3417 Toplam Mesaj: 16