Mafia 2 - FULL - DLC Paketleri - Yamalar
-
BeyinAdam bunu yazdıMustafa bunu yazdıskyvalet bunu yazdı
Hacı bu vitoyu hapishaneden nasıl çıkartıyorlardı kacirdim orayı.
7 yıl yatıyor sanırım sonrasında araya adam sokup erkenden çıkarıyorlardı.
Vito 1in sonunda mı hapse düşüyordu ?
ilk oyunda vitonun pederini oynuyorduk. ölüyordu sanırım sonunda. vito ilk oyuna asker olarak başlıyor. izine geliyor izine gelince kankisi buna sahte bi belge veriyor onunla askerlikten yırtıyor sonra bir şekilde hapise düşüyor hapisi de çekiyo çıkıyo asıl oyun hapisten sonra başlıyor benden söylemesi :)
-
TheKorsans bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdıMustafa bunu yazdıskyvalet bunu yazdı
Hacı bu vitoyu hapishaneden nasıl çıkartıyorlardı kacirdim orayı.
7 yıl yatıyor sanırım sonrasında araya adam sokup erkenden çıkarıyorlardı.
Vito 1in sonunda mı hapse düşüyordu ?
ilk oyunda vitonun pederini oynuyorduk. ölüyordu sanırım sonunda. vito ilk oyuna asker olarak başlıyor. izine geliyor izine gelince kankisi buna sahte bi belge veriyor onunla askerlikten yırtıyor sonra bir şekilde hapise düşüyor hapisi de çekiyo çıkıyo asıl oyun hapisten sonra başlıyor benden söylemesi :)
ilk oyunda tommy'yi oynuyoruz, şu bay salierinin selamı var deyip sıktığımız herif varya o işte.
-
Özellikle otomobile muhtaçlığımız çok iyi düşünülmüş. Ufak tefek kusurlar elbette vardı ancak, konuya kaptırıp gittiğimiz zaman nasıl bittiğini bile anlamadık. Çok güzel bir oyundur.
-
oyun sonunda ne oldu la öyle joe ? Vay aname kahpe dünya
-
turkceye donduremedım hocam bırturlu
edit: tmm oldu hocam fakat o ılk adamla sokak arasında dovuste yerden kalmıyor onu nasıl yapıcaz?
MeTiN_7 tarafından 14/Tem/14 16:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Efsane oyun ama en güzeli 1 bence.
-
Türkçe yama ve dlc'lerin linkleri patlamış müsait bir zamanda yenilemeye çalışırım.