folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Mafia 2, Drakensang: Phileasson's Secret, Kane & Lynch 2: Dog Days

Mafia 2, Drakensang: Phileasson's Secret, Kane & Lynch 2: Dog Days

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

LordVader bunu yazdı:
    -----------------------------

Andrei bunu yazdı:

aynen dostum ya :D cocugum olmus gibi sevindim şu an :D:D indiriyorum D:

ama buna en acilinden türkce yama yapmak lazım. acaba bizzat biz mi girişsek işe :D

Aklimda yoktu hic ama harbi cok tutar gibim:D Inculuzcem iyidir ama yama nasi yapilir hic anlamam haci :D

Hele bi cikarsinda hele:B

su crack cıksın bi bakalım ben el atıcam bu olaya D:

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek

mafia nın torrenti warmı ya

Duyuyor musun yeğen??? Suyun sesini duyuyor musun?? Yapamam diyordun. Gücün yetmez sanıyordun... Anlarlar, yaptırmazlar, bir daha yenerler diye korkuyordun. İmkansız diyordun... Ama suyun sesini duyor musun yeğen?? Deniz sonunda yarıldı; bize sadece içinden yürümek kaldı......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

vay be şu güzelim oyunda wareze düştü, oyun yapımcıları neden tek platform oyun çıkarmıyor ps3 için anlamıyorum sen yıllarca uğraş , ekip kur , milyonlarca dolar masraf et, mükemmel bi oyun yap burada senin emeğini birkaç saat içinde download edelim tek kuruş vermeden... neyse bizede üzümünü yiyip bağını sorma demek düşüyor.. ama hırs yaptım güzel bi pc toplayıp bu oyunu mafia 2 orjinal almaya çalışacam :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

bende daha sadece mafia 2 deosu vardı bunun çıktığından bile haberim yoktu :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forcarbon
    forcarbon's avatar
    Erkek

anaa messi laa ,, :D:D mafia 2nin demosunu 3 gündür deliler gibi oynuyorum hala bıkmadım bıkmadım  şimdi internete düştüğünü görüyorum arkadaşın dediği gibi çocuğum olmuş gibi sevindm :D:D çok iyi ya saol hocam süpersin..:D

liseliyim ben , Tanrı,güneşi her gün yeniden doğurarak,bizi mutsuz kılan her şeyi değiştirmemiz için zaman tanıyor bize.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Mafya 2 krak cikmi$tir, duyurulur :D

I find your lack of faith disturbing.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

LordVader bunu yazdı:

Mafya 2 krak cikmi$tir, duyurulur :D

indirdim ve birazdan nirvanaya ulasacagım :W

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek

mafia2 ile ilgili crackte sorun varmis. haritada sorunlar cikiyomuymus neymis uyarilir..

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

mafia 2 yi indiren varmıdır.24 ağustosta çıkması gerekiyodu.Bu sürümde bir sorun eksiklik varmı?

Toplam Hit: 3276 Toplam Mesaj: 20