Mafia 2, Drakensang: Phileasson's Secret, Kane & Lynch 2: Dog Days
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------
Andrei bunu yazdı:
aynen dostum ya :D cocugum olmus gibi sevindim şu an :D:D indiriyorum D:
ama buna en acilinden türkce yama yapmak lazım. acaba bizzat biz mi girişsek işe :D
-----------------------------Aklimda yoktu hic ama harbi cok tutar gibim:D Inculuzcem iyidir ama yama nasi yapilir hic anlamam haci :D
Hele bi cikarsinda hele:B
-----------------------------su crack cıksın bi bakalım ben el atıcam bu olaya D:
-
mafia nın torrenti warmı ya
-
vay be şu güzelim oyunda wareze düştü, oyun yapımcıları neden tek platform oyun çıkarmıyor ps3 için anlamıyorum sen yıllarca uğraş , ekip kur , milyonlarca dolar masraf et, mükemmel bi oyun yap burada senin emeğini birkaç saat içinde download edelim tek kuruş vermeden... neyse bizede üzümünü yiyip bağını sorma demek düşüyor.. ama hırs yaptım güzel bi pc toplayıp bu oyunu mafia 2 orjinal almaya çalışacam :|
-
bende daha sadece mafia 2 deosu vardı bunun çıktığından bile haberim yoktu :)
-
anaa messi laa ,, :D:D mafia 2nin demosunu 3 gündür deliler gibi oynuyorum hala bıkmadım bıkmadım şimdi internete düştüğünü görüyorum arkadaşın dediği gibi çocuğum olmuş gibi sevindm :D:D çok iyi ya saol hocam süpersin..:D
-
Mafya 2 krak cikmi$tir, duyurulur :D
-
LordVader bunu yazdı:
Mafya 2 krak cikmi$tir, duyurulur :D
-----------------------------indirdim ve birazdan nirvanaya ulasacagım :W
-
mafia2 ile ilgili crackte sorun varmis. haritada sorunlar cikiyomuymus neymis uyarilir..
-
mafia 2 yi indiren varmıdır.24 ağustosta çıkması gerekiyodu.Bu sürümde bir sorun eksiklik varmı?