Mafia 2 Sorun
-
Chapter kaç tam hatırlamıyorum 14 falan olması lazım. Depoya girdim kapı kapandı adamları öldürdüm ofisten parayı aldım dışarı çıktım ama hiç görev falan yok nerde hata yaptım acaba ??
http://img831.imageshack.us/img831/3452/adszfl.jpg
-
Hic bi yerde hata yapmadin, 25 grand var $imdi sende 27.5 grand yapman gerekiyo onu. Ya B'ye araba gotur ya da dukkanlari soy. (2 gun robbery yetiyo)
-
orda senden paranı 27.500 e tamamlamanı istiyor. 3-5 mağaza falan soy. taba bastığında haritanın sol üsttü yanlış hatırlamıyorsam orda kaç para istediği sağ üsttede kaç paran olduğu yazıyordu
-
dükkan soy..
silahçı soyarsan daha çok para geliyor
-
Tamam soymaya baslıom sagolun
-
Bi sorunda benden beyler daha açılışta yukarda loading yazında donup kalıo patch filan mı lazım ? ekran kartım da ati yada sorun ekran kartından mı ?
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
-----------------------------
Bi sorunda benden beyler daha açılışta yukarda loading yazında donup kalıo patch filan mı lazım ? ekran kartım da ati yada sorun ekran kartından mı ?
zemana antilogger veya tarzı bi firewall antivirüs falan varsa açılırken oyunu engelliyor keylogger diyor oyuna. antivirüsü kapatıp dene yada ne kullanıyorsan. olmazsa skidrow crackfix var onu indir. -
pcdoktor636 bunu yazdı:
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
zemana antilogger veya tarzı bi firewall antivirüs falan varsa açılırken oyunu engelliyor keylogger diyor oyuna. antivirüsü kapatıp dene yada ne kullanıyorsan. olmazsa skidrow crackfix var onu indir.
Sildim şimdi tekrar kuruorum oyunu. Zemana yı da kapatayım madem bi kaç oyunda da keylog die hata verdi izin vermiştim ama hiç aklıma gelmedi. Sonucu yazarım ,) -
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
-----------------------------Bazen bendede loading ekraninda uzun sure kaliyodu acilmadan. Bayaa bekliyodum 3-4dk. Ama aciliyodu sonunda :D
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------NoToLeRaNcE bunu yazdı:
-----------------------------Bazen bendede loading ekraninda uzun sure kaliyodu acilmadan. Bayaa bekliyodum 3-4dk. Ama aciliyodu sonunda :D
Düzelttim şimdi. Kodumunun zemanasından mış sorun.Saol @pcdoktor636 -
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------NoToLeRaNcE bunu yazdı:
Düzelttim şimdi. Kodumunun zemanasından mış sorun.Saol @pcdoktor636
önemli değil hocam. zemana antiloggerdada sorun olan bu. tam ekran bi uygulama açılınca uyarı gözükmüyor kapatamıyorsunda. tek çözüm de+ctrl+alta basıp 1 dakika falan beklemek(1 dakika falan bekliyorsun anca ozaman uygulama yanıt vermiyor diye bişey çıkıyor) yoksa gene çıkmaz oyundan öyle kalır. tam ekran bi oyun v. açarken öyle yapın ya zemanayı kapatın yada uygulama açılınca del ctrl alta basıp 1 dakika falan bekleyin sonra masaüstüne dönüp izin verebilirsiniz