Mafia 2 Sorunu
-
oyunu aldım yükledim pcye girdim ilk görevi yaptım eve döndü karakter giyinip dışarı çıktım işte kız kardeşine bulaşan adamla dövüşürken yere düştüm klavyedeki tüm tuşlara basmama rağmen adam yerden kalkmadı :| neyseki yere düşmeden adamı dövdüm ancak ekran çok beyaz ve kalp atış sesi duyuyorum netten baktım bununla alakalı bi crack önermişler v3 diye denedim olmadı nasıl çözebilirim bu durumu :|
-
Hacım orada yapacak birşey yok.Tek yapman gereken hiç darbe almamak sağ tıkla 1-2 Kroşe kitile sorun gider. 2-3 görevde sonra düzeliyor bu sorun ancak.Yada ilk bulduğun yatağa yattığında galiba tam bilmiyorum Onu ama.
-
peki adamın can çekişmesi doğalmı görev yaptıkca düzelirmi ?
-
Lan bana da ver dvd 'leri netten indirmek zor geliyor.
-
tamam veririm :D şu sorunlara çözüm bulalımda :D
-
adamın sağlığı belli bi yere kadar kendi doluo, sonra sen içki içerek ve yemek yiyerek düzeltiosun sağlığını adamın.
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------peki adamın can çekişmesi doğalmı görev yaptıkca düzelirmi ?
-----------------------------Doğal hocam. Adamın can seviyesi Çok düşük. Fark etmiş isen ekran biraz bulanık ve kırmızıya çalıyor . Dediğim gibi 2-3 Görevden sorna düzelliyor.Çok problem değil kolay geçiyorsun. Zaten o bölümler alıştırma gibi birşey daha.
Edit:Türkçe ancak buakdar katledile bilir galiba. Herkeden özür diliyorum Acele ile yazmıştım.
-
güzelmi bu oyun acaba indireyimmi
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------
güzelmi bu oyun acaba indireyimmi
-----------------------------zaman geçirtiyor işte :D eskisini oynamadım Millet hastası felan diye bir bakayım dedim.Çok beğendiğimi söyleyemem ama Fenada değil.Senaryoda bazı şeyler aceleye gelmiş galiba tam para biriktiriyorsun Hoob ev yanıyor gitti para :S 2 gün cebimde 10000$ ile gezemedim
-
2 nizde yanılıyorsunuz sürekli can düşmesi ise sorunuz crackle alakalı skidrow crack lazım son sürüm bendede ilk başta öyleydi otomatik can düşüyordu sonra düzelttim crackle
-
upload edebilirmisin hocam :|