Mafya İşi Ceset Yoketme...
-
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------
Osiris bunu yazdı:
Kimliği belirlenmemesi için dişlerini söküp yakıyolar.
dişlerini söküp adamı mı yakıyolar?,yoksa dişlerini söküp yakıyorlar mı :|
galiba adamı yakıyolar yani büyük ihtimalle dişlerini yakıp adamı nabıcaklar ki : ) -
Lemuria bunu yazdı:
Valla abicim ben onu bunu bilmem : ) Snatch'i izleyen bilir...ordaki Büyük Patron'un terkedilmiş bi fabrika gibi bi mekanı vvardı ve domuzları vardı orda..Cesetleri 2 3 gün bekletip yumuşatıyodu..sonra salıyodu domuzlar 10 dakikada yiyolardı..o çok hoşuma gitti
-----------------------------snatch gbi film varmı ya domuz çiftliğinde yokediyolar adam anlatıyo :D 8 kere izledim
-
tabikide adamı yakıyolar =) ama dişleri söküp yakıp cesedin yanına koymak polise baya okkalı bi mesaj olur. Dişinde kalan yerden dna çıkartıp bulabiliyorlar onun yapılmaması için.
Lemuria sen kore filmi izle old boy gibi =)
-
adamları varile koyarken hangi programı kullandılar acaba ? wınzip,wınrar vs..?
-
buradaki barajda sular çekilince
ayaklarını tenekeye sokup, tenekeye beton döküp, o betonu suya atınca ölen adamlar ortaya çıkmışlar (ben görmedim)
nası olduğunu öğrenmek için bkz. http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=29639
madde 1 :| -
Athzai_Khaine kardes vallahi benide psikopat yaptin.
Bir kere baktim, surekli acip acip bakiyorum. :S :(
-
çok saçma geldi, yine ortalıkta, denize ayana taş bağla at, balıklar yesin
-
abi varilide denize atsalar tmm oulrmuş ama tam yapamamışlar (iğrenççç )
-
WebCrow bunu yazdı:
ayaklarını tenekeye sokup, tenekeye beton döküp, o betonu suya atınca ölen adamlar ortaya çıkmışlar (ben görmedim)
-----------------------------o barajdan su içmiyonuz dimi? ayrıca madem duydun git hemen bak bi kaç foto çek lazım oluyo biliyon...
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------o barajdan su içmiyonuz dimi? ayrıca madem duydun git hemen bak bi kaç foto çek lazım oluyo biliyon...
harbi lan öle bişi varsa gidip çekelim ciddiyim...bu arada atazai_khaine mükemmel fotolar...devam et hocam :D