Magazinci..Hani Şu Şok Şok Diyenler
-
hani şu magazin programlarında olurya şok şok lafı..işte bir örnek size..
dün aksam pc basından kalktım dedim a.k az tv ye bakam..kanalı bir değiştirdim direk karsıma şok şok şok yazısı çıktı ilk aklımdan geçen aha ihtilala çıktı..pınar artık kendini kimse s.... cek..vay ben senin ananı..s... dedim..o kanalın tlf nunu aradım ama mesguldu bu aksam yine arıcam onlara bir kaç kelime bişiler dicem...Sizce ne demeliyim.. -
ha ?
-
Sen bi yat uyu..Dinlen ...fazla gerilmişin....
-
hoja suçlu sayılırsın telefon kayıtlı tutuluyosa aman küfür etme salla boşver en güzel cezayı rene hoja verdi zaten uçankuşa ...
-
Adam öyle bir sinirlenmiş ki hala elleri titriyor herhalde yazdıkları anlaşılmıyor :)
Kardeş sakin bir şekilde tekrar anlatsana :)
Sonra bizde yorumlarımızı yazalım :D -
Geç saatlere kadar PC başında kalmak iyi deil uykusuzluktandır bu sinir:)
-
anlattığım gibi işte kanal arası geçişte şok şok yazısı vardı kanalda ben ihtilal çıktı zannettim a.k öle bir verdilerki yazıyı birde ne göreyim pınar ın konusuymuş..acaip sinirlendim..yine arıcam onları ne dememi istersiniz..an avrat mı sayayım yoksa normal mi konusayım..
-
Arama a.q arasan nolcak..Boş işlerle uğraşanları takmayacaksın kafana..Salla gitsin bence.İşin çözümü yapacakların olmayacak çünkü Tr burası.
-
Pınar kim ? Hangi Pınar :)
Haber ne hakkında ?
Ki ona göre tepkimizi verelim :) -
a.k kaç tane pınar var gündemde pınar altuğ tabiki..
-
harcadığın telefon parasına değmez pc basından kalkma hata etmişsin : )
hadi kalkdın diyelim antene yada uyduya bağlı bi aptal kutus çoğu zaman boş bir araçtır ,kurtlar vadisinden sonra tv yi bıraktım,izlemiyorum süper yaw oh ulan hani önceden elli başlı şeyleri izlerdim ama artık hiç bakmıyorum ,çoğunlukla vcd izlerken kullanıyorum ... israil savaş başltamış internetten öğrendim : ) bi ara tvde bombalarıda görmüştüm hani : )
Toplam Hit: 2184 Toplam Mesaj: 15