Mahallede Bir Abimiz Var Yardım
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------kim orduya saldırıyor? doğruları söyleyince zorunuza mı gidiyor? 3 ay eğitim alan birinden rambo'luk beklemek mi daha iyi, yoksa profesyonel orduya geçiş yapmak mı? doğru dürüst operasyona katılmayan bordo bereliler, satlar internette pohpohlanıp baş tacı edilsin gariban er; kulağını, aklını kaybedip eve dönsün, bir allahın kulu da arayıp sormasın.yok öyle bir yağmacılık...askerdeki intihar, delirme, cinnet vakaları çok fazla. hiç biri basına yansımıyor..
Bıktım senin her konu da devleti kötüleyip, yemek yediğin kaba sıçmandan...Beğenmiyorsan siktir olup gidersin.Yüzsüzlüğünde bu kadarı a.q.Sonra da neden Türkler k*rtleri sevmiyor oluyor.Sen gel benim ülkemi her fırsatta aşağıla sonra da "beni sev" de.Biri de çıkıp o adamı delirten senin kanından olan o.ç.ları demiyor anasını satiim.
bıktıysan sen siktir git boş beleş konuşma a.q adam kelimesi kelimesine doğruları yazmış.sizin gibiler yada bu ülkenin sanatçısı olduğunu söyleyip TV karsısında vatan millet sakarya diyenler askerlikten kaçmak için cinsiyet bile değiştiriyor.biri futbol takımına yazılır biri bilmem napar sonrada Milliyetci nutukları atar. -
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------anarmal oldugunu sezdirtmeyin kendisine selam verin ufak piçler böyle insanları kızdırır dövün o piçleride
-----------------------------+1 o piçler bok ediyo herşeyi zaten
-
lan sokarım şimdi sizin tartışmanıza mal mal konular konusup adamın canını sıkmayın şu youtubedeki türk kürt propagandacılar gibisiniz ya her konuda pkk ordu kürt türk bu ne lan yetr. kesin dırdırı haklı olabilirsiniz kendinizce fakat böyle bi konuda dahada yıpratmayalım birbirimizi nese konuya dönelim.
tüh lan tam bunu okurken MURAT BAŞARAN - GÜLÜMSE ANNEM 'i dinliodum :S accaip kötü oldum beee yüreğime sanki köz koydular. otur ağla onunla ne bilim ben olsam mesela alırım karşıma bak abi ister beni döv istersen öldür ama kurban olim bi konuş yapma böyle nolursun abim üzülme bırak bu şerefsizleri kimse seni kızdıramaz gibisinden konushmaya calısh. bak 1-2-3 tınlamayabilir ama o tınlamama nın altında senin aslında niyetinin iyi olduğunu anlayabilir. bunu unutma kardeşimsin git bu dediğimi yap bu arada sen çok iyi kalplisin kardeşim HELAL OLSUN SANA... ve kimseninde bu insanla dalga geçmesine müsade etme.
-
arkadaşlar yaklaşık 20 dakika önce iyi bir olay oldu :) abimiz bilmem bahsettim mi elektronikçide çalışıyordu askere gitmeden önce abimiz en son hastahaneye gitmeden önce işte sokakta gezinirken beni durdurup havya lehim işte seri paralel bağlama filan birşeyler anlatmıştı bende okuldan biraz birikmişim vardı gelirken annemlere birşey alayım dedim annemlere hep alırım onları boşver dedim Hasan abiye alayım mutlu olsun demiştim 236ESD İstasyonlu Havya aldım.Ben gelirken burada olmadğından haberim yoktu ve işte 2 gün önce mahalleye gelmiş bende o gelmeden 1 gün önce bende kesin götürdüler getirmeyecekler diye çok üzüldüm ve geldi daha demin pasta limonlu soda ve hediyesi 236ESD İstasyonlu Havya ile yanına gittim sarıldım ağladık beraber :(.
1 saat önce mahalleye polis gelmişti bende ne oldu demiştim meğer çaycı dalga geçmiş Hasan abiyi ağlatmış mahalledeki gençler ve çocuklar çaycıyı dövmüşler o yüzden gelmiş o orospu çocuğunu bulayım kendim geberteceğim.
-
arkadaşlar mutlu etmek için bir öneriniz var mı?Ne gerekir böyle tanıdığı olan biri varsa yardım ederse sevinirim?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
aslında askerden gelince devlet bu gençlere ücretsiz psikolojik danışmanlık vermesi lazım
----------------------------- -
azizsenel55 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
aslında askerden gelince devlet bu gençlere ücretsiz psikolojik danışmanlık vermesi lazım
-----------------------------işte verdide bir bok olmadı.