folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Mahkeme: Gül "Kayıp Trilyon"Dan Yargılansın

Mahkeme: Gül "Kayıp Trilyon"Dan Yargılansın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    Ne mutlu Türk'üm diyene başlıgında göremediklerimizi, buralarda görüyoruz hayret... O kadar bekledim arkadaş , o kadar bekledim bi taneside çıksın delikanlı gibi , bu yaptıkları rezalettir , vatana ihanettir desin... biri bile çıkmadı... ama burda yargıya haddini aşmış diyen bir zihniyet var... yargının haddini belirleyene bakın hele :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

fatihack bunu yazdı:
    -----------------------------
    olivetti bunu yazdı:

abdullah gül bunu yaptıysa( yapmış ki yargılansın diyor mahkeme) tayyepi düşünemiyorum bile..

o zaman ergenekon davası sanıklarıda suçsuzdur diye bas bas bağıramazsın sen bu mantıkla.''yapmış ki yargılanıyor'' ilginç..

mahkeme orda hakimler orda,yapmışsa cezasını çeker.ben kişisel olarak ihtimal vermiyorum.zaman gösterir cumhurbaşkanının durumunu.

hacı aralarındaki farkı görebildigini biliyorum. akpyi savunacam diye yırtınmanıza gerek yok.

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    hahaha komik lan :D yargılayın bakalım nolcakmş merak ettim sürgün falan mı :D

We can be more, we can be much more.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    olivetti bunu yazdı:

hacı aralarındaki farkı görebildigini biliyorum. akpyi savunacam diye yırtınmanıza gerek yok.

ne fark varmış arada ? ikiside yargının kararı değil mi ?

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

ergenekonla bu olayın bir tutulması baştan yanlış, ergenekondan suçlananlar - olup olmadığı ve ne ile suçlandıkları netlik kazanmamış iddialar üzerine 2 yıldır içerdeler  çünkü suç (varsa) siyasi olduğu iddia ediliyor, henüz terör örgütünün varlığı yada amacı bile açığa çıkmamış ki bu nasıl örgüt kimseye bişey yaptığını da kanıtlayamıyorlar ve buna karşılık içerde olanlar bu ülke için kelle koltukta savaşmış askerler, bilim adamları, aydınlar ....

Öte yandan yahudilerin cumhurbaşkanı atadığı şahıs, hırsızlık , dolandırıcılık gibi "adi" bir suç ile yargı karşısına bekleniyor. insanda biraz haysiyet olsa böyle bir "adi" suç ile itham edildiğinde dokunulmazım bana birşey yapamazsınız diye bağırmaya başlamaz mesela, suçun olmadığının kanıtlarını gösterir makamının gücünü kullanır yalan olsa bile , hadi bu iftira ile bu makamda oturamam gibi bir cümle kurmasını beklemiyoruz zaten kendisinden.

@stillalive 

ergenekonda yargılansın , milletvekilleride , cumhurbaşkanı herkes yargı önünde eşit olsun keşke. Ama ergenekondan içerde tutulanların yıllardır bir iddianame hazırlanmadan, neyle itham edildikleri bile açıklanmadan tutsak edilmeleri , herkim olursa olsun buna insaniyet, hak hukuk hatta mantık adına karşı çıkmak gerek. böyle hukuk olamaz, keyfe kader tutuklama , suç kanıtlanamadan ceza kesme ancak dikta rejimlerinde halkı sindirmek için uygulanır. 

Yargılansınlar madem neyle suçlanıyorlarsa , suçun kanıtı varsa böyle bir çıkar amaçlı çete varsa cezasını bulsun. Ama cumhurbaşkanıyım çalarımda bana dokunamazsnız denmesi gerçekten mide bulandırıcı. Adi suçun yanında cumhurbaşkanlığı makamının adının geçmesi, bu makamının onurunu haysiyetini oraya oturttukları şahsın koruyamayacak olması ayrıca ülke adına trajik bir tablo. 

herşeyin bir şeyi vardır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

cagatay09 bunu yazdı:
    xz dostum cumhurbaskanı hakkında konusurken dikkatli ol yahudileri atadigi filan:) emniyet bilisim hiz. zaten nerde cmhurbaskani basbakan bakanlar hakkında yorumlar yapiliyor diye izlemeye alıyorlar. aman diyim. bu adamlar zaten kendilerinden olmayanı vatandas muamelesi göstermio:)

saol hocam ama bunu söyleyen insanlara zulmetmekle yaptıklarını / ne olduklarını kanıtlıyorlar sadece. hükümet yerine oturtulan garabet bugün cevap veremediğinde silahını çeken bir haydut çetesinden başka birşey değildir kanaatimce. babalar gibi de çalarım bi bokta yapamazsınız diyor koca milletin gözüne baka baka ... 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 4549 Toplam Mesaj: 27