Tahribat.com Forumları
İnternet Güvenliğine Giriş
Mahkeme Kararı İle Kapatılmış Sitelere Erişim Çok Kolay ( Yeni Başlayanlar İçin )
İnternet Güvenliğine Giriş
Mahkeme Kararı İle Kapatılmış Sitelere Erişim Çok Kolay ( Yeni Başlayanlar İçin )
-
Bu gidişle zaten 2 aya internet gidecek.Bu yapılan (b)indirimden sonra Türk halkı iyice soğudu netten.Topluca telekomun verdiği netin te aq diye iptal ettirecez.Tayyipte cumhurbaşkanı oluyor.Çekeriz çarşafları giyeriz şalvarları.Gece gündüz stv seyrederiz :)
-
programı yukledm kurdum restart atdım olmadı calısmadı acmadı :'(
pc ilk acılırkende bbs sisteminde bişiler etkilendi deişdi press enter for setup falan yazdı f1 yapıp normal açdım pcyi... -
Yok hepsi hikaye girilmiyo yutüpe :D anca compü dns server açcak :P
-
http://img49.imageshack.us/img49/2227/ads305zuk0.jpg
haci benim dalga ötüyo bu ne ki?
zararı dokunmasın -
bildiğin spyware.. ama bitdefender temizleyemiyo zaten kendi de orada söylüyo zaten silinemedi diye :D:D
-
yok olm o deel mevzuuo olmadı mı da program çalışmıyo :D
-
o program dns leri kendi çözdüğünden yavaşlatır sadece youtube a falan girerken açın.. ben kullanmıyorum şahsen direkt ip yazıyorum hosts dosyasına
-
peki şimdi nası geri silcez programı??
-
önce programı kapatman gerek..
başlattan bul programı sonra tool sekmesindeydi sanırım stop dns mi ne var oradan kapat sonra sil..
ben sileli 2-3 dakka oluyo =) -
eea baslatda yoq program:S bi skimde duzgun yuklense calıssa kolumu kescem zaten
Toplam Hit: 4271 Toplam Mesaj: 35