Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
Mahkemeden Gelen Bu Mesaj Ne Anlama Geliyor ?
Mahkemeden Gelen Bu Mesaj Ne Anlama Geliyor ?
-
iyi akşamlar tbt
sms1:
manavgat 3. sulh ceza mahkemesi biriminde sanık olarak tarafi olduğunuz 2013/575 numaralı ceza dava dosyası açılmıştır
sms2:
manavgat 3.sulh ceza mahkemesi nin 2013/575 nolu dosyasında 17/12/2013 tarhinde duruşma gunu verilmiştir
bunları nereden takip edeceğim ?
olay ne ?
2 tane olay olmuştu birinde babam şikayetçi olmuştu diğerinde kavga bunlara nereden bakacam turkiye gov.tr den bakamıyorum vodafone
şifre aktivasyonu yapmıyor
bir yardımcı olsanız sevinirim
-
Hocam e-devlet şifren varsa orada görünüyordu bi bak istersen yada 118 70 ara sor istersen.
-
zalimadam bunu yazdı
iyi akşamlar tbt
sms1:
manavgat 3. sulh ceza mahkemesi biriminde sanık olarak tarafi olduğunuz 2013/575 numaralı ceza dava dosyası açılmıştır
sms2:
manavgat 3.sulh ceza mahkemesi nin 2013/575 nolu dosyasında 17/12/2013 tarhinde duruşma gunu verilmiştir
bunları nereden takip edeceğim ?
olay ne ?
2 tane olay olmuştu birinde babam şikayetçi olmuştu diğerinde kavga bunlara nereden bakacam turkiye gov.tr den bakamıyorum vodafone
şifre aktivasyonu yapmıyor
bir yardımcı olsanız sevinirim
sanık olduğun davada senden şikayetçi olmuşlar onunla ilgili çağırıyorlar. bahsettiğin dosya numaralarına göre ikiside aynı konu, babanın şikayetçi olmasıyla ilgili değil. muhtemeldir ki onu ayrı bir mahkemede değerlendirecekler
-
birgaripaskbestesi bunu yazdızalimadam bunu yazdı
sanık olduğun davada senden şikayetçi olmuşlar onunla ilgili çağırıyorlar. bahsettiğin dosya numaralarına göre ikiside aynı konu, babanın şikayetçi olmasıyla ilgili değil. muhtemeldir ki onu ayrı bir mahkemede değerlendirecekler
bi kavga olmuştu şikayetçi olmuştum eğer olay bu olay ise beni ne için çağırıyorlar ?
orada ne olacak ne soracaklar bana hocam ne diyecekler kişi benden şikayetçi olmuştur ama kavgada dövülen benim
-
bu kavga olaylarında sona kalan sanık oluyor :D muhtemelen onlar senden önce şikayetçi oldular. seni de sanık olarak kaydetmişler. mahkemede düzeltilir herhalde. ikinize de para cezası dayarlar rahatlarsınız :D
-
hıammına bu devletteki yasaların ben ...
-
hem mağdur hem sanık olabilirsin. kavga sırasında put gibi durmadın ya illa adamlara bir zarar vermişsindir onlar da şikayetçi olmuştur karşlıklı anlatırsınız dertlerinizi. eline iddaname geçmesi lazım yakın zamanda orada ne ile suçlandığın ve olayın akışı yazar yada çok merak ediyorsan git ilgili mahkemenin kalemine dosya numaranı ver öğren ne ile suçlandığını hocam.
-
tüyap dan bakabilirsin ayrıntılı bilgiye
-
Hakkinen bunu yazdı
sitede bakılacak yer bulamadım hocam
devletin diğer sitelerindede karar no dosya no filan istiyor oysa elimde sadece yukarıdaki bilgiler var
-
zalimadam bunu yazdıHakkinen bunu yazdı
devletin diğer sitelerindede karar no dosya no filan istiyor oysa elimde sadece yukarıdaki bilgiler var
arkadaş bir harf fazla söylemiş uyap olacak hocam doğrusu buradan bakabilirsin.
-
alibaba bunu yazdızalimadam bunu yazdıHakkinen bunu yazdı
arkadaş bir harf fazla söylemiş uyap olacak hocam doğrusu buradan bakabilirsin.
sağolun arkadaşlar baktım olay ayrıntılı bir şekilde çıktı karşıma
babam şikayetçi olmuş :D