Mahkemeyi Kazandım (Daha Önceki Konu Sonucu)
-
RockZs bunu yazdı
Vay be ülkede kurallar işliyormuş. Helal sana hocam.
++
-
sen o şöförlerinde hayatını kurtarmışsın hocam bu salaklar bu cezayı almazlarsa gidip yarın aynı hareketi yapıp bir kendisiyle birlikte bir çok kişiyi öldürecek.
Kendi sağ çıksa bile ömrü hapiste geçecekti.
Yatsın 2 ay çıksın başka iş baksın kendini toparlaması sürer biraz onuda salaklığı yüzündne çekecek mecbur.
"30 Kişi öldü" başlıklı bir haberi görmemizi engelledin muhtemelen helal olsun
otobüsteki diğer karaktersizlerde sessiz kalarak kendi ölümlerini hazırlıyorlar oda başka bir konu
-
EnableTurk bunu yazdı
Uzuldum. Belki iki aile babasiz kaldi 2 3 ay.
Ben para cezasi olsun isterdim.
Ne diyon la ?
-
ha o konu oyle miydi. ben otobusun dolu oldugunu bilmiyodum :D
-
O değil de olay nasıl kanıtlandı?
-
Tebrikler hocam. Abi işte bu yüzden bu tarz her konuda ilgilenmezler, bişey çıkmaz, polis sana güler falan deyipde hakkını aramak isteyenleri de vazgeçirmeyin.
-
Bolvadinli bunu yazdı
Yukarıdaki linkte konunun detayları var hatırlatmak için kısa bilgi vereyim
Bir otobüs şirketi (Mahkemeyi kazandığım için artık firma ismini de yazabilirim AKSEL SEYEHAT - KONYA/AKŞEHİR FİRMASI)
Seyir halindeyken şöför değiştirdiler ve bu sırada 3 numaralı koltukta oturan ben yoldan çıkmaya yaklaşık 50 cm kala bağırdığım için kurtulduk.
DAVA SONUCU DÜN TEBLİĞ EDİLDİ VE 1. ŞÖFÖRE 3 AY HAPİS (DENETİMLİ SERBESTLİKDEN DOLAYI DAHA ÖNCE DE HAPİS CEZASI VARMIŞ VE ÖNCEKİ CEZASINI DA ÇEKECEK İNŞ) 2. ŞÖFÖRE 2 AY 15 GÜN HAPİS CEZASI VERİLDİ.
İçim Soğudu. O gün bana destek için mesaj gönderen herkese teşekkür ederim.
Valla hocam benim bile içim soğudu sen bunları söyleyince. Ne umursamaz insanlar var cezalarını cekmeleri iyi olmuş
-
öncelikle çok geçmiş olsun.. ve hayırlı olsun iyi şeylerde olabiliyo ülkede
herneyse merak ettiğim şahit felan da yoktu nasıl ıspatladın..
sonuca nasıl gittin söyleme şansın var mı...
çünkü bir çok kez bizde buna benzer durumlar yaşayınca amk bişey çıkmaz diyerek şikayetten felan vazgeçiyoruz..
buna bakıcak olursak yaptığın aslında az boz bişey değil..
-
Geçmiş olsun hocam. Ben de olayın nasıl kanıtlandığını merak ediyorum doğrusu.
-
Şöföre ceza kesilmesi saçma diyilmi? firmaya ceza kesilmesi lazım. Ne bilicen belki firma diyor yodla deisin diye... firmanın sorumluluğu olmalı yani adam gibi şöför oturtucak