folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Mahsunun Filmlerini Protesto Ediyorum !

Mahsunun Filmlerini Protesto Ediyorum !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Facebook
    Facebook's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:
    -----------------------------

Facebook bunu yazdı:

pkk bu devletten bağımsız bi yapı sanki

devletin kendi destekleyip kendi öldürüyor

hala oturup kaba etinizden laf atın

neye dayanarak bunu söyleyebiliyorsun ? 

ayrıca arkadaş haklı mahsun denen kuyruklu özde ve sözde "pkklı teröristtir" mahsun itini destekleyen "devlet değil" akp hükümeti ve onu destekleyen çevrelerdir 

neye dayanmam lazım?

herşey ortada

akp hükümeti tek değil abi, bütün partilerin pkk da tesiri var, tsk dan da parçalar vaaaaaar, polis teşkilatındanda varrrrrrr, dış kuvvetlerde vaaarrr

parayı veren pkk da düdüğü çaldırıyor

pkk niye yıllardır var sanki 500,000 kişilik ordusu olan BİR ÜLKE bir yana 30,000 cahil genç bir yana

eğer bu mikrop kesilip atılmıyorsa muhakkak o mikroptan faydalananlar vardır, tek akp suçlanmamalı kısacası devlet büyükleri diyeyim ...

evet facebook adminiyim, 300 tl den aşşa profil kapattırmak için mesaj atmayın lütfen.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben sana keinlikle katılıyorum ofilimde yanlış yönlendirmeler vardı

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Beyler adama katılma gibi bir zorunluluğunuz yok.Niye adam gibi cevaplar yazmazsınızki. Hacı ben senin gibi düşünmüyorum.Gördüğüm kadarıyla mahzun filmlerinde toplumsal sorunları ele alıyor.Bence filmleride objektif.Oralı olanlar daha iyi bilirde doğu devlet tarafından yalnız bırakılmadımı yalanmıdır?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

tatlı sesde öyleydi ne oldu yediği hurmalar gitti götünü tırmaladı :)

düzelir düzelir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Odanda pankart aç milkshakeini yudumla o kadar protesto et ilerisi aşar seni :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Mahsun iyi Pkk Nin itidir Hala Konser verip Bayrak Sallayan Kendisidir ibo Da Az Pkk li Degildir Yillarca Maddi Yardim Yapmiştir Sadece Bunlar Mi Birsürü Kendini Sanatci Sayan Kişiler Beslemiştir Hala da Besliyordur .. Ayrica Yine Hükümete bok Atmişlar La siz Degil Misiniz Ergenekonu Savunan içerdekileri Savunan Gizli Belgeler i Haklı Gösteren  Heronlar Cok Zaiyat Veriyor Bizimkilere Bir Çaresine Bakın Düşürün Rotasini Degiştirin diyen Askerleri Savunan Pkk lilr Baskın Oncesi Katır Katır Silah Mühümmat Taşirken Onunden Gecen Askere Vur Emri Vermeyen Komtanlari Savunan Herşeyi Ak Parti Suçlu Demi Peki Sorarim 90 Larda Ak Parti Mi Vardi Pkk yi Ak parti Mi Yaratti ..

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Yakında senin ultra sikimsonik konularını protesto ederseler şaşırma, haklısın dediklerinde kürt milliyetçiliği filanda

Sen kimsin amk ? Etin ne budun ne ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Smirnoff bunu yazdı:

Yakında senin ultra sikimsonik konularını protesto ederseler şaşırma

sadece su cümleye katılıyorum. hıristiyanlara kızıyorsun protesto, mahsuna kızıyorsun protesto..

@u235

sen simdi filme giden vatandasların "hadi gidip terörizme destek olalım" dusuncesinde mi oldugunu sanıyorsun ? komik.

bari sinema sektöründe yapmayın bunu. mahsunun filmlerine gelene kadar tartısılacak cok konu var, adamlar dagdan davul zurnayla indiler, polisimize tokat atıldı vs vs.. önce bunları düsünelim.

sahsen filmlerinde olaylara objektif yaklastıgını dusunuyorum mahsun kırmızıgül'ün.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:
    Smirnoff bunu yazdı:

Yakında senin ultra sikimsonik konularını protesto ederseler şaşırma

sadece su cümleye katılıyorum. hıristiyanlara kızıyorsun protesto, mahsuna kızıyorsun protesto..

@u235

sen simdi filme giden vatandasların "hadi gidip terörizme destek olalım" dusuncesinde mi oldugunu sanıyorsun ? komik.

bari sinema sektöründe yapmayın bunu. mahsunun filmlerine gelene kadar tartısılacak cok konu var, adamlar dagdan davul zurnayla indiler, polisimize tokat atıldı vs vs.. önce bunları düsünelim.

sahsen filmlerinde olaylara objektif yaklastıgını dusunuyorum mahsun kırmızıgül'ün.

mahsunun filmlerine gelene kadar tartısılacak cok konu var, adamlar dagdan davul zurnayla indiler, polisimize tokat atıldı vs vs.. önce bunları düsünelim.

Çok doğru yukarıdaki tespit.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek

ideolojilerin olduğu benlik...  Kendini başkalaşanların içine atma,  bizi başkalaştıranların rüzgarına kapılma, zincirlerini kır birgün gelir mahsun'da güzel filim yapabilir de kendine... Bakan gözündür gören ise kalbin, hangi gözle baktığın önemli değil önemli olan neyle gördüğün...  Filmi seyrederken içindeki kalıpları kır, filme bak sanatı  seyret, güzeli alkışla, tarfsızca bak ekrana... 

Toplam Hit: 8209 Toplam Mesaj: 68