Mahsunun Filmlerini Protesto Ediyorum !
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------
Facebook bunu yazdı:
pkk bu devletten bağımsız bi yapı sanki
devletin kendi destekleyip kendi öldürüyor
hala oturup kaba etinizden laf atın
-----------------------------neye dayanarak bunu söyleyebiliyorsun ?
ayrıca arkadaş haklı mahsun denen kuyruklu özde ve sözde "pkklı teröristtir" mahsun itini destekleyen "devlet değil" akp hükümeti ve onu destekleyen çevrelerdir
-----------------------------neye dayanmam lazım?
herşey ortada
akp hükümeti tek değil abi, bütün partilerin pkk da tesiri var, tsk dan da parçalar vaaaaaar, polis teşkilatındanda varrrrrrr, dış kuvvetlerde vaaarrr
parayı veren pkk da düdüğü çaldırıyor
pkk niye yıllardır var sanki 500,000 kişilik ordusu olan BİR ÜLKE bir yana 30,000 cahil genç bir yana
eğer bu mikrop kesilip atılmıyorsa muhakkak o mikroptan faydalananlar vardır, tek akp suçlanmamalı kısacası devlet büyükleri diyeyim ...
-
ben sana keinlikle katılıyorum ofilimde yanlış yönlendirmeler vardı
-
Beyler adama katılma gibi bir zorunluluğunuz yok.Niye adam gibi cevaplar yazmazsınızki. Hacı ben senin gibi düşünmüyorum.Gördüğüm kadarıyla mahzun filmlerinde toplumsal sorunları ele alıyor.Bence filmleride objektif.Oralı olanlar daha iyi bilirde doğu devlet tarafından yalnız bırakılmadımı yalanmıdır?
-
tatlı sesde öyleydi ne oldu yediği hurmalar gitti götünü tırmaladı :)
düzelir düzelir
-
Odanda pankart aç milkshakeini yudumla o kadar protesto et ilerisi aşar seni :D
-
Mahsun iyi Pkk Nin itidir Hala Konser verip Bayrak Sallayan Kendisidir ibo Da Az Pkk li Degildir Yillarca Maddi Yardim Yapmiştir Sadece Bunlar Mi Birsürü Kendini Sanatci Sayan Kişiler Beslemiştir Hala da Besliyordur .. Ayrica Yine Hükümete bok Atmişlar La siz Degil Misiniz Ergenekonu Savunan içerdekileri Savunan Gizli Belgeler i Haklı Gösteren Heronlar Cok Zaiyat Veriyor Bizimkilere Bir Çaresine Bakın Düşürün Rotasini Degiştirin diyen Askerleri Savunan Pkk lilr Baskın Oncesi Katır Katır Silah Mühümmat Taşirken Onunden Gecen Askere Vur Emri Vermeyen Komtanlari Savunan Herşeyi Ak Parti Suçlu Demi Peki Sorarim 90 Larda Ak Parti Mi Vardi Pkk yi Ak parti Mi Yaratti ..
-
Yakında senin ultra sikimsonik konularını protesto ederseler şaşırma, haklısın dediklerinde kürt milliyetçiliği filanda
Sen kimsin amk ? Etin ne budun ne ? -
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------Yakında senin ultra sikimsonik konularını protesto ederseler şaşırma
sadece su cümleye katılıyorum. hıristiyanlara kızıyorsun protesto, mahsuna kızıyorsun protesto..
@u235
sen simdi filme giden vatandasların "hadi gidip terörizme destek olalım" dusuncesinde mi oldugunu sanıyorsun ? komik.
bari sinema sektöründe yapmayın bunu. mahsunun filmlerine gelene kadar tartısılacak cok konu var, adamlar dagdan davul zurnayla indiler, polisimize tokat atıldı vs vs.. önce bunları düsünelim.
sahsen filmlerinde olaylara objektif yaklastıgını dusunuyorum mahsun kırmızıgül'ün.
-
Andrei bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
Yakında senin ultra sikimsonik konularını protesto ederseler şaşırma
sadece su cümleye katılıyorum. hıristiyanlara kızıyorsun protesto, mahsuna kızıyorsun protesto..
@u235
sen simdi filme giden vatandasların "hadi gidip terörizme destek olalım" dusuncesinde mi oldugunu sanıyorsun ? komik.
bari sinema sektöründe yapmayın bunu. mahsunun filmlerine gelene kadar tartısılacak cok konu var, adamlar dagdan davul zurnayla indiler, polisimize tokat atıldı vs vs.. önce bunları düsünelim.
sahsen filmlerinde olaylara objektif yaklastıgını dusunuyorum mahsun kırmızıgül'ün.
mahsunun filmlerine gelene kadar tartısılacak cok konu var, adamlar dagdan davul zurnayla indiler, polisimize tokat atıldı vs vs.. önce bunları düsünelim.
Çok doğru yukarıdaki tespit. -
ideolojilerin olduğu benlik... Kendini başkalaşanların içine atma, bizi başkalaştıranların rüzgarına kapılma, zincirlerini kır birgün gelir mahsun'da güzel filim yapabilir de kendine... Bakan gözündür gören ise kalbin, hangi gözle baktığın önemli değil önemli olan neyle gördüğün... Filmi seyrederken içindeki kalıpları kır, filme bak sanatı seyret, güzeli alkışla, tarfsızca bak ekrana...