Mail Adresim Blocklandı Ne Yapmak Lazım?
-
Hacılar çok sayıda yanlış girdim mail adresime şifremi ve bloklandı.Gizli soru ve alternatif maili unuttum.Ne yapmam lazım?
6 senelik adres :|
Sign-in is blockedSign-in with name@hotmail.com is blocked for one of these reasons:Someone entered the wrong password too many times.If you signed up for this account through an organization, you might not be able to use it yet. -
hotmail senin tel. numaranı alıyordu. ordan şifre isteme durumu falan yok mu?
en kötü microsoft a mesaj at, tel numaranda kayıtlıysa..
BerkayCit tarafından 12/May/14 20:59 tarihinde düzenlenmiştir -
mRBerkay bunu yazdı
hotmail senin tel. numaranı alıyordu. ordan şifre isteme durumu falan yok mu?
en kötü microsoft a mesaj at, tel numaranda kayıtlıysa..
tel mel kayıtlı değil hacı o adresde yav.Mail atsam anca son kullandığım tarihi falan biliyorum.Şifreyi bile tam hatırlamıyorum.
-
6 senelik mail adresine en son nezaman girdin ki şifreni hatırlamıyorsun
-
evsiz bunu yazdı
6 senelik mail adresine en son nezaman girdin ki şifreni hatırlamıyorsun
güzel soru :)
Son zamanlarda bikaç kere değiştirdim şifreyi son şifreyi hatırlamıyorum işte.
-
up
-
mail adresin nasıldı isimsoyisim@hotmail.com muydu şayet öyle ise microsofta kşmlşk fotokopinin belli yerlerini bulanıklaştırıp, en son kime mail attın kime ne yazdın gibi bir mail at profil resmim şuydu falan diye sıfırlama maili yollayabilirler
-
Benim 15 senelik bir hesabım var 4 senedir ulaşamıyorum. Şifreyide alamadım. Bulursan bir yöntem banada haberdar et hocam. Yok son attığın e posta nın konusunun nedir diye uçuk kaçık sorular soruyor geri almak için.
DrKill tarafından 12/May/14 22:44 tarihinde düzenlenmiştir -
h2so4 bunu yazdı
mail adresin nasıldı isimsoyisim@hotmail.com muydu şayet öyle ise microsofta kşmlşk fotokopinin belli yerlerini bulanıklaştırıp, en son kime mail attın kime ne yazdın gibi bir mail at profil resmim şuydu falan diye sıfırlama maili yollayabilirler
nereye atılıyor hocam bir bilgilendirsen. Hotmail müşteri temsilcisi ile temas kurabilsem bende alacağım eski hesabımı.
-
DrKill bunu yazdıh2so4 bunu yazdı
nereye atılıyor hocam bir bilgilendirsen. Hotmail müşteri temsilcisi ile temas kurabilsem bende alacağım eski hesabımı.
http://windows.microsoft.com/en-us/windows-live/sign-in-account-temporarily-blocked-ui
-
http://windows.microsoft.com/en-us/hotmail/hotmail-support
Burdan ilk seçeneği tıklayıp formu doldur Drkill eğer cevap alırsan banada yaz.Ben doldurdum yolladım.