Mail Enable Standart Sürümde Mail Yedekleri
-
mail enable standart sürümde mail yedeklerini almak,
başka bir serverda domain adını koruyarak mailleri buraya taşımak,
mümkün müdür? nasıl yapılır?
-
uup
-
Tabi ki mümkündür backup kiti ile beraber geliyor mail enable.
Eğer plesk var ise pleskten de yedek alabilirsin.
-
SPY-CX5 bunu yazdı
Tabi ki mümkündür backup kiti ile beraber geliyor mail enable.
Eğer plesk var ise pleskten de yedek alabilirsin.
nasıl alacaz :| hiç almadım.
-
http://www.mailenable.com/documentation/6.0/Enterprise/Backup_utility.html
adresinde nasıl kullanacağın yazıyor.
programın capsdeki caption da var.yedek alınan source ve yüklenecek target directoryler birebir aynı olması lazım.
source de mailenable c:/mailenable/ ise targette de c:/mailenable olması lazım
önce bi komple me klasörünü rarla işlemleri sonra yap. :)
-
manglerman bunu yazdı
http://www.mailenable.com/documentation/6.0/Enterprise/Backup_utility.html
adresinde nasıl kullanacağın yazıyor.
programın capsdeki caption da var.yedek alınan source ve yüklenecek target directoryler birebir aynı olması lazım.
source de mailenable c:/mailenable/ ise targette de c:/mailenable olması lazım
önce bi komple me klasörünü rarla işlemleri sonra yap. :)
bendeki standart sürüm, isimtescilin plesk panelinde backupla ilgili bir şey bulamadım :|
-
Başta yazsaydın hosting kullanıcısıyım ve plesk panel var ozaman anlardık derdini.
Yedekleri alıp başka bir pleske mi atacaksın derdini detaylı yaz ki yardımcı olabilelim.
-
SPY-CX5 bunu yazdı
Başta yazsaydın hosting kullanıcısıyım ve plesk panel var ozaman anlardık derdini.
Yedekleri alıp başka bir pleske mi atacaksın derdini detaylı yaz ki yardımcı olabilelim.
isimtescilden kiralık sikindirik bir vds üzerine mail enable standart kurulu, backup namına bir şey bulamadım, plesk panel içinde de yedekleme namına bişey bulamadım. tümüyle farklı bir vds e siteleri ve mailleri taşıyacağım, mail olayında takıldım.
-
RETRET bunu yazdıSPY-CX5 bunu yazdı
isimtescilden kiralık sikindirik bir vds üzerine mail enable standart kurulu, backup namına bir şey bulamadım, plesk panel içinde de yedekleme namına bişey bulamadım. tümüyle farklı bir vds e siteleri ve mailleri taşıyacağım, mail olayında takıldım.
Plesk versiyonu kaç?
-
SPY-CX5 bunu yazdıRETRET bunu yazdıSPY-CX5 bunu yazdı
Plesk versiyonu kaç?
OS
Microsoft Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 Panel version 11.0.9 -
Plesk panelde server manager kısmında backup var full backup al
program files plesk backup dizini içine server ve tüm sitelerin backupunu alıyor yapamazsan server bilgilerini iletirsen göstereyim.