Mail Engelleme
-
:D erkek jigolo adayi ouz...
-
her seferinde farkli farkli domain adreslerinden geliyorsa engellemen zor
ama birkac domainden geliyorsa bir iki filtreleme yaparak kurtulabilirsin.
eposta ayarlarinda filtreye gir
orda yeni filtre olustur de
kimden kismina @domain adi .com seklinde yaz
gelenleri spama at sil vs diye ayarla
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------:D erkek jigolo adayi ouz...
-
her seferinde farkli farkli domain adreslerinden geliyorsa engellemen zor
ama birkac domainden geliyorsa bir iki filtreleme yaparak kurtulabilirsin.
eposta ayarlarinda filtreye gir
orda yeni filtre olustur de
kimden kismina @domain adi .com seklinde yaz
gelenleri spama at sil vs diye ayarla
-----------------------------Hocam daha önce de (çok olsa 2 ay olmuştur) senin yazın olsa gerek yine aynı öneri vardı.Mynet için ben de bi heves denedim ama bi yere kadar,olmuyo bıktım yine aynı yerden geliyo kendi haline bıraktım.
Belki de mynet'in boktan filtresi çalışmıyordur.
arkadaş da mynet kullanıyosa işi zor.
-
hallettim galiba sabahtan beri mail gelmedi :) gmail labs'den bi eklenti buldum, domain filtreleme işe yaramadığı için içinde kırmızıyol, jigolo falan kelimeleri geçen tüm mailleri spame de düşmeden sil dedim, sanırım işe yaradı
çözüm bulamayan müridlere tavsiye ederim.tabi gmail kullanıyorlarsa.
@underzero hocam iyi de para teklif ediyolar aslında ha bu sıkışık dönemde :D -
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------hallettim galiba sabahtan beri mail gelmedi :) gmail labs'den bi eklenti buldum, domain filtreleme işe yaramadığı için içinde kırmızıyol, jigolo falan kelimeleri geçen tüm mailleri spame de düşmeden sil dedim, sanırım işe yaradı
çözüm bulamayan müridlere tavsiye ederim.tabi gmail kullanıyorlarsa.
@underzero hocam iyi de para teklif ediyolar aslında ha bu sıkışık dönemde :D
-----------------------------hala işe yaradıysa bende uygulayayım bakalım :)
-
Yeni konu açmak istemedim, bu ara çok başıma geldi hiç üye olmadığım sitelerden mailde bana verdikleri bilgilerle giriş yapıyorum ( silmek için, üyeliği )
Bu nasıl bir mantıktır yani girişte bu sitede ne kazanıyor adam ne amaçla onu yapıyor ve onu yapmasındaki yasal süreç nedir, direk mail adresim ve bilgimle giriyorum pat açılıyor bunu izinsiz veritabanına kaydetmeden public olarak tüm maillere bir şifre oluşturmadan o bana mail'i attığında ben direk giriş yaptığımdamı oluşuyor.
Ordaki olay nedir, giren kullanıcılardan bilgi edinmek mi para kazanmak mi hit arttırmak mı izinsiz bir ton eylem.
Sitelerin ismini vermiyorum ama aynı siteler hep maillerime düşmüş. -
Hotmail sağlam çalışıyor bu konuda :) Güvenli gönderenlere birkaç mail ekledim geri kalanın alayı spama düşüyor.