Mail Hack?
-
arkadaşlar çok zor bir durumdayım adamın biri sinirlerimi bozuyor.. msn nemde sürekli küfür ediyor.. birsürü yol denedim mailini almak için ama fazla profesyonel olamadığım için hep olumsuzlukla sonuçlandı... lütfen bu işten anlayan biri bana yardım etin.. özelime bekliyorum.. teşekkürler
-
trojan at mail şifresini al
-
arkadaşım denedim ama tam bu işte profesyonel olamadığım için başaramadım.. çok moralimi bozuyo küfür ediyo ... kendiside anlamıyor hack işlerinden..
-
msn de adamı ENGELLE
-
vah vah vah
olm her kavga ettiginin mailini istiyosan isin var senin msnden sil maillerini ignore et sanki gerçek hayatta onune çikan biri sanaldan bi daha konusma ondan unut gitsin o kdr
-
PeriSaN bunu yazdı:
msn de adamı ENGELLE
HAHA ÇOK KOMİK! ADAMI GERİZEKALIMI SANDIN -
evet bu oledir herkesi gerizekali saniyo bi o akilli kalmis sanki
-
yeni 1 tane kız msni aç,çıplak resimlerim war de a.q rarlı trojanı yolla skip al sonra bu kdr basit..!(mademki uyuz oluon lavuğa)
''Sema is nothing without fucking''
-
_RapBoy_ bunu yazdı:
yeni 1 tane kız msni aç,çıplak resimlerim war de a.q rarlı trojanı yolla skip al sonra bu kdr basit..!(mademki uyuz oluon lavuğa)
''Sema is nothing without fucking''
lan olım sen bu şekılde mı yapıyon a.q senın ayıpulan kız kılığına gırmek ehuehuehue :) aferım lan mantık guzel (çaktırma az yapmadık elaleme) :) -
la olm ben olsam seni anında banlarım acıkcası :D ciddi soluorum bak.Tahribat gibi siteye yazılacak turden şeyler değil bunlar...
-
ic3 bunu yazdı:
la olm ben olsam seni anında banlarım acıkcası :D ciddi soluorum bak.Tahribat gibi siteye yazılacak turden şeyler değil bunlar...
lan tıpe bak hele ne cabuk kanın ısındı bu sıteye bılmem anlatabılıyormuyum hele tıpe bak ic3 yapmış ir2 taklıtını yapmış benım tahmınımce sızcede oyle değil mi benzerlık çok(ısım bakımından hackerlık bakımında onunla yarışacağınjı sanmam)
Toplam Hit: 14119 Toplam Mesaj: 12