Mail İle Kredi Kartı Bilgileri İsteyen Firma : Sunexpress
-
Amerika'da yasa gereği yurt dışından yapılan alışverişlerde kredi katrınızın ön ve arka yüzü kafa kağıdı ile birlikte isteniyormuş (Yasa gereği derken vermeden alış veriş yapamıyorsunuz değil, alışveriş yaptığınız yeri suçlayan olursa ibraz zorunluluğu olduğu içinmiş yani bunları sizden isteyen satıcılar bir bakıma asıl bu yüzden güvenilir kişiler oluyormuş / amerikanın oyunları işte tam da böyle bişey herhalde tıstısgülenadam.gif) 3 yıldır alışveriş yaptığım siteye bu istediklerini verdim henüz bir sorun yaşamadım. Ayrıca ne zaman para çektiyse site banka aradı onaylıyor musunuz diye çünkü yurt dışı transfler provizyonda bir kaç gün bekliyor öyle hemen hesaba geçmiyor o beklemede olası bir hırsızlık olayını engellemek için haa telefona bakmazsanız ona bişey diyemem. Yurt içinde böyle bir şey neden yapılmıyor? Ne bileyim yurt içinde alışveriş yaparken kimse aramıyor valla 3d secure da kullanmıyorum çoğu zaman...
Nikoteen tarafından 18/Kas/17 23:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Ilave bagaj almak icin mail atmakta nedir aga? Hangi cagda yasiyo bu dinozorlar? Ana sitene bi bölüm yaparsin. Müsteri adini, soyadini, tc nosunu yazar. Orada biletli oldugu ucak ile ilgili detaylar ve istiyorsa ek bagaj icin ödeme yapabilecegi bir sistem acilir. Cok mu zor bunu yapmak?
-
DaSpOnGe bunu yazdı
ne var bunda?
mail ekine bakabilir misin eğer varsa mail order form göndermiş olabilirler.
kurumsal firmaların ödeme almak adına çözüm yoluda budur
+1 Mail order yasaldır, hatta kart ve kimlik bilgilerinin arkalı önlü fotokopisini bile isteyebiliyorlar.