Mail List
-
Arkadaşlar bu sorun herkes için önemli söyle bir programa ihtiyaç var
diyelim elimizde mail listler var ancak içinde kaç adet var veya kaç kişiye göndermek istiyorsak o sayıya ayarlayacak ve gönderdigimiz kişileri otomatik silcek örnek 1000 kişi ayarladım yolladım o kişi sayısını yazıcam onları silicek veya bunun gibi bişeyler pek anlatamadım ama sizlerde düşünün bişeyler
-
ayrıca mail list lazım elinde olan varsa paylaşsın lütfen türk olursa süper olur
-
Planzero bunu yazdı:
-----------------------------
ayrıca mail list lazım elinde olan varsa paylaşsın lütfen türk olursa süper olur
-----------------------------hacı ben de var da paylaşamam şmdi sen bı ıkı gune mesaj at gondereyım guncel onlıne adamların listesi şimdi lockerz davetı çakıom hepsıne belkı uye olan çıkar die ( 3 - 5 oluolar tabi xD ) işim bitsin paylaşırım ...... :D
-
drexler bunu yazdı:
Planzero bunu yazdı:
-----------------------------hacı ben de var da paylaşamam şmdi sen bı ıkı gune mesaj at gondereyım guncel onlıne adamların listesi şimdi lockerz davetı çakıom hepsıne belkı uye olan çıkar die ( 3 - 5 oluolar tabi xD ) işim bitsin paylaşırım ...... :D
-----------------------------banada lazım :)
-
acil lazim yaw:-( bide bu maillist duzene sokan bir program vardi elinde olan varmi
-
bende rica ediyorum sitemin reklamını yapıcam da :)
-
hayda:-D ulen arkadas iyiki bir maillist istediq ha
-
yaw arkadaslar yoqmu kimsede:-(
-
Yokmu kimsede yaw:(
-
Planzero bunu yazdı:
-----------------------------birisi paylaşmıştı konusunu bulamadım
http://hotfile.com/dl/24774843/031d940/mailarsiv.rar.html
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
Planzero bunu yazdı:
-----------------------------birisi paylaşmıştı konusunu bulamadım
http://hotfile.com/dl/24774843/031d940/mailarsiv.rar.html
eywallah kardeşim saol Bide bu listeleri düzenlemek için program bulursam Örnek lazım olan program söylediyelim elimizde 100000 mail var bu mailleri txt dosyasına 1000 adet olacak şekilde ayarlayacak