Mail List

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seco_carlos
    seco_carlos's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar Bana Çok Kapsamlı Bir Mail List  Lazım Elinde Olan Varsa Verip Sevap işlesin yaf?

||Tariqat-üL Tahribat !|| DeLikanLı Of The Web !|| Msn:selcuq_1907@hotmail.com ||
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

kaç para verion?(ciddiyim)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seco_carlos
    seco_carlos's avatar
    Erkek
    ücretle değil hacı sevap işlesin dedim:)

||Tariqat-üL Tahribat !|| DeLikanLı Of The Web !|| Msn:selcuq_1907@hotmail.com ||
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demonship
    demonship's avatar
    Erkek
    valla parayla ise bende 10milyon mail adresi çalışıyoo.İster bilgi yarışması scripti ile tokul yapayım yada 100 ytl ye programı ile verebilirim :)

Nasıla öğrencen
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seco_carlos
    seco_carlos's avatar
    Erkek
    kardeş neden kıvrandırıosunki şimdi veriosan ver vermiosan verme bi gün gelir bnmde yardımım dokunur;)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seco_carlos
    seco_carlos's avatar
    Erkek
    yokmu sevabına vericek biri?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demonship
    demonship's avatar
    Erkek
    valla ben meteliğe kurşun atıyom.Donum para etse onu bile satacam.10 milyon mail hepsi türk tıkır tıkır çalışıyoo.gönderme programınıda veririm hepsi kutuya gider spawn olarak görünmez hiçbiri sana garanti veriyom.Dediğim gibi ya bilgi yarışma scripti bul bana turkaport.com daki yada 200 ytl :) kusra bakma alınma

Nasıla öğrencen
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seco_carlos
    seco_carlos's avatar
    Erkek
    tmm kardş cnn sağolsun başka yardımcı olabilecek?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

demonship aarkadaşım üç tane konu gördüm adamlar başlık açmış yardım bekliyorlar sen çıkmış bana oyun scripti bul ben sana bilmem ne veriyim adama maillist lazım olmuş sende kalkmış budefada satayım diyosun burası ticarethane deil burası paylaşım platformu paylaşmayacaksansa yazmassın satacaksansada bişeler başlık açar satıyorum dersin

seco_carlos elimde yeteri kadar maillist ve mail atma programı var ekle beni sana yardımcı olayım şuanda msn adresimi pm olarak attım hacı

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seco_carlos
    seco_carlos's avatar
    Erkek
    sağolasın kardş

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 1825 Toplam Mesaj: 12