Mail List
-
Arkadaşlar Bana Çok Kapsamlı Bir Mail List Lazım Elinde Olan Varsa Verip Sevap işlesin yaf?
-
kaç para verion?(ciddiyim)
-
ücretle değil hacı sevap işlesin dedim:)
-
valla parayla ise bende 10milyon mail adresi çalışıyoo.İster bilgi yarışması scripti ile tokul yapayım yada 100 ytl ye programı ile verebilirim :)
-
kardeş neden kıvrandırıosunki şimdi veriosan ver vermiosan verme bi gün gelir bnmde yardımım dokunur;)
-
yokmu sevabına vericek biri?
-
valla ben meteliğe kurşun atıyom.Donum para etse onu bile satacam.10 milyon mail hepsi türk tıkır tıkır çalışıyoo.gönderme programınıda veririm hepsi kutuya gider spawn olarak görünmez hiçbiri sana garanti veriyom.Dediğim gibi ya bilgi yarışma scripti bul bana turkaport.com daki yada 200 ytl :) kusra bakma alınma
-
tmm kardş cnn sağolsun başka yardımcı olabilecek?
-
demonship aarkadaşım üç tane konu gördüm adamlar başlık açmış yardım bekliyorlar sen çıkmış bana oyun scripti bul ben sana bilmem ne veriyim adama maillist lazım olmuş sende kalkmış budefada satayım diyosun burası ticarethane deil burası paylaşım platformu paylaşmayacaksansa yazmassın satacaksansada bişeler başlık açar satıyorum dersin
seco_carlos elimde yeteri kadar maillist ve mail atma programı var ekle beni sana yardımcı olayım şuanda msn adresimi pm olarak attım hacı
-
sağolasın kardş
-
seco al kardeş : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=35323
Toplam Hit: 1825 Toplam Mesaj: 12