Mail Programı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

müridler hepinize cevaplar için teşekkür ediyorum. thunderbird kurdum ve galiba aradığımı buldum. tek sorun maillerde fazlaca mail var ve nedense çok yavaş indiriyor mailleri :S

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokayortaburun
    gokayortaburun's avatar
    Erkek

Thunderbirdden şaşma. Tek yapacagın adres + şifreyi yazmak. STMP POP3 zart zurt alayı yapar kendisi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

evet hocam ii programmış vesselam. fakat mailleri çok yavaş alıyor neden acaba ? yaklaşık 3000 küsür mail alması gerekiyor ama çok yavaş. birde okuduğum mailleride okunmamış gösterior :S

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuRaT55
    MuRaT55's avatar
    Erkek

outlook veya thunderbird..

ikiside cok güzel..

thunderbird bele$, outlook parali :P

Toplam Hit: 2642 Toplam Mesaj: 15