Mail.Com Hesap Açabilen Var Mı?
-
türkiyeye karşı biraz negatifler
-
ay buram buram obsesyon koktu ailşskdf
O değil de harbi aşırı kıl bi olaymış bu ne ya -
hocam bu yavşaklara güven olmaz. Bakıyorlar sen çok yoğun kullanıyorsun sürekli mail gidip geliyor. O zaman hemen ban atıyorlar kapatıp gidiyor ibneler sonra işi para olayına dönüştürüyorlar. O yüzden hiç güvenmeyin boşuna.
-
Biyoteknoloji bunu yazdı
hocam bu yavşaklara güven olmaz. Bakıyorlar sen çok yoğun kullanıyorsun sürekli mail gidip geliyor. O zaman hemen ban atıyorlar kapatıp gidiyor ibneler sonra işi para olayına dönüştürüyorlar. O yüzden hiç güvenmeyin boşuna.
5-6 yıldır kullanıyorum, hiç böyle bi sorun yaşamadım. arada bi premium indirimleri falan diye reklam mail i atıyolar, o kadar.
-
boşverin mail.com u falan.
Protonmail hesap açın, seçeneklerden kısaltma seçeneği var onu aktif edin ve mail adresinizi adiniz@pm.me olarak kullanın.
Hem iki mail i de ayrı ayrı düşünüp tek mailde kullanabiliyorsunuz.
-
garga bunu yazdı
Levent wrote:
I received an error message stating that my account has been blocked. I am replying to your message to regain access. Please process my request as soon as possible.
----_----
Levent wrote:
I cannot access to this email since I registered it. Can you help, why is that ?
----_-----
Dear mail.com Member,
We have forwarded your request to unblock your account to our security department and it was determined that the account in question will remain blocked.
Please note that this is a decision made by our abuse department and we do not have further information we can provide to you.
With kind regards,
Your mail.com Support Team
----_-----
Levent write:
haha. go fuck yourself.
Aynı soru, aynı cevap :D sağolsun @end abimiz acti, taktigi soyledi fakat ben beceremedim xd
-
xylgn_ bunu yazdı
türkiyeye karşı biraz negatifler
cok fazlasiyla.
SweetyVolty bunu yazdıay buram buram obsesyon koktu ailşskdf
O değil de harbi aşırı kıl bi olaymış bu ne yadun vazgecmistim yine baslik uplaninca kuruldum. aahah
Biyoteknoloji bunu yazdıhocam bu yavşaklara güven olmaz. Bakıyorlar sen çok yoğun kullanıyorsun sürekli mail gidip geliyor. O zaman hemen ban atıyorlar kapatıp gidiyor ibneler sonra işi para olayına dönüştürüyorlar. O yüzden hiç güvenmeyin boşuna.
dogrudur hocam, sikayetlerini arastirirken gormustum. heves ettim null uzantili bir mail almaya. bir de üç harfli mail alabiliyorsun o cezbetti, açamayınca kuruldum.