Maile Ulaşamıyorum
-
hotmail e ulaşamıyorum şu an başka ulaşamayan da var mı? hher yere giriyor hotmaile girmiyor? yoksa trıjan falan mı yedim. ava giderken avlanmıyayım :(
-
sorun sende hocam bide şurdan ulaşmayı dene
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------msn falan açıyo. live giriyo ama inbox dedin mi cık olmuyo. iyi sorun genelse prob yok :D
-
hala hotmail mi kullanıyorsunuz hocam. vazgeçin şu hotmail den artık. gmail var mis gibi.
-
joe_black bunu yazdı:
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------msn falan açıyo. live giriyo ama inbox dedin mi cık olmuyo. iyi sorun genelse prob yok :D
-----------------------------hayır sorun genel değil sende :)
-
Gharzvog bunu yazdı:
hala hotmail mi kullanıyorsunuz hocam. vazgeçin şu hotmail den artık. gmail var mis gibi.
-----------------------------yo kkardeş eski mail adresim. 10 senelik duygusal bağ oldu. kullanmıyorum ama arada bakıyorum :F
ben yahoo kullanıyorum gayet memnunum. google un yaptığına güvenmiyom pek. cart curt heryerde oturum açıyo. yahoo kral bence :)
-
BlackApple bunu yazdı:
joe_black bunu yazdı:
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------hayır sorun genel değil sende :)
-----------------------------hadksjahfvbsej aga napem ben nedicem gitmesin mayıllerim yaa :(( dün çok gevur sitesi kurcaladım ondan olmasın. önlem alım.
-online armor
-kasper int sec.
-anti trojan elite
-avast+ avast eb kalkanı
-eset
bunlar engellemezmi :(
-
Up
su an dıger pcye gectım gene aynı sorun.yardımcı olabılecek? problem ne olabılır?
-
aynı problem bendede vardı 8.8.4.4 8.8.8.8 dns girdim şimdi tıkır tıkır açıyor dene istersen.
-
hocam hepsini dene dns felan en sona modem resle kapatıp açma restle
-
zamazingo bunu yazdı:
hocam hepsini dene dns felan en sona modem resle kapatıp açma restle
-----------------------------yok krdeş her yolu denedim. dns ip modem. acaba pcyi mi skiyolar benm ?