Mailime Gelen Mailler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek
    MADTAMER bunu yazdı:
    -----------------------------

HAHAHAHA ADULTCULAR BELLI OLDU GALIBA ULEN SITELERE UYE OLUN MAILIDE YAZIN GELSIN GELSIN SONRADA NERDEN GELDI CAKALLLL .D

hehe aynen :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

MADTAMER bunu yazdı:

HAHAHAHA ADULTCULAR BELLI OLDU GALIBA ULEN SITELERE UYE OLUN MAILIDE YAZIN GELSIN GELSIN SONRADA NERDEN GELDI CAKALLLL .D

hocam sadece o yolla dağılmıyoki bu listeler. sana mail atan bilinçsiz arkadaşların yüzünden bile gelebiliyo butür mailler. benim iş yeri mailime bile gelmişliği var :)

hani şu bilmem kaç kişiye yollarsan bilmem nerdeki bir bebeye microsoft bilmem nekadar para yardımı yapacakmış şeklinde olan duygu sömürüsü mailleri sana yollayanda, seninin onu yolladığın mailde bu zan altından gidiyo zaten.

aynı dert bendede var. banada geliyo çok sık bu mailler. geçen hanım açmış hatta mailide bu ateşli arzu kim diye yedi kafamı :D bende diyom nooluyo. yahu spam gelmiş mailede haberim yokmuş.  bunları hiç okumadan silmek en hayırlısı. takip mekanizmasını kırarsınız bir süre sonra.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    senator25
    senator25's avatar
    Erkek

ulquiorra bunu yazdı:
    MADTAMER bunu yazdı:

hacı ben o tarz siteler hiç girmiyorum bazen spam olarak kendi açılıyor a.q banada geliyor epeydir nerden bulmuşlar ki ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bidon
    bidon's avatar
    Erkek

Hocam bana niye gelmiyor onlar bana hep ahlaklı spam mailler geliyor. Anketöründen tuttda zayıflama haplarına kadar. Benim başım kelmi?

Because none of us are as cruel as all of us.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

ulquiorra bunu yazdı:
    MADTAMER bunu yazdı:

kardeşim bile onaylamış cümleyi :| 

banada gelio hacı kadınlar büyük sewer penis büyütücü diye ben napiim :D

dewdim dewrildim geldim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

aynen la :F

güvenlik ayarlarını dışlayıcıya aldım sadece hotmail ve önemli yerlerden gelen mailler harici gelen kutusuna düşmemesi lazım :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek
    Hacılar o maillerin en azından bir kısmını gönderenleri uzaktanda olsa tanıyorum özellikle vpills,sigara ve bilumum büyütücüler ile ilgili olanlar Ukrayna üzerinden gönderiyorlardı firma sorun çıkarmıştı halletti diye duymuştum şimdi nereden gönderiyor bilmiyorum ama merkezleri Ankara da ve hiç anlamaya çalışmayın nereden buluyorlar diye inanılmaz yöntemlerle topluyorlar mail adreslerini..

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bu konuda en başarılı gmail. Hergün 100'ün üstünde spam mail geliyor. Fakat koca senede filtreyi aşabilenlerin sayısı 10 u geçmez.

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_18
    karizma_18's avatar
    Erkek

MADTAMER bunu yazdı:

çok güldüm hocam yaaaa :))

Hadi Takas Edelim Bişeylerimizi, Sen Gülüşünü Ver Ben "ÖMRÜMÜ".... / "www.hassey.co.cc"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

Bu konuda en başarılı gmail. Hergün 100'ün üstünde spam mail geliyor. Fakat koca senede filtreyi aşabilenlerin sayısı 10 u geçmez.

bende gmail kullanıyorum günde 250 spam geliyor hepside inboxta spawm kutusu günde 9999 açılmıyor kutu

"
Toplam Hit: 6826 Toplam Mesaj: 39