Maillere Neden Bakamıyorum Ben ?
-
s.a Millet..Bi SOrum Olcak internet explorer den giremediğim bi site yok ama biri hariç..hotmail e girmiyo maillerime bakamıyorum.. sebebini bilen warsa yardım edebilir mi.. şimdiden tşk
-
Aynısı bende de var.
İnternet explorer'dan kaynaklanıyor..
Mailbox'ı açmaya çalışıyor ama akşama kadar beklet yine açılmıyor.
Sorunu tam anlamadım ama farklı pclerde açınca oluyor. -
sp2 kurulumu?
-
live mail mi? Live mail se benimki de açmıyor inbox da14 tane var ama hiç de merak etmiyorum
-
sp1 kurulu...Ondan mı Kaynaklanıyo Yani..Evet Başka Pc lerde Açılıyo Ama Benim Evde AÇılmıyo Bende Bi Mail Okumak İçin Cafeye Gidemem Walla...Beni Sinr Eden nokta da bu
-
live maili bilmiyorum ancak
int cafede çalışırken farkettiğim olay hotmail e sp1 le bağlanamıyodum
hepsine sp2 kurup öyle yapıyodum
bi dene istersen sp2 kurup -
arkadaslar bunun sp1 yada 2 ile alakası yok bu yeni cıka 1 trojen msn acılıyo fakat mailllere bakamıyosunuz dimi bu trojeni silmenin yolu var ama biraz uğrastırıyo
öce bilgisayrı tartın 1 virüs bulcak onu silin sonra:
Pcyi aç kapa bu sefer her pc açılışından msclt.exe yok uyarısı gelecek bunun içinde...
1. It drops a copy of itself into the default Windows System folder as msclt.exe.
2. To run on every startup, it will modify the following registry entries:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run
"Microsoft client for NT" = "msclt.exe"
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\RunServices
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\RunServices
yukarıdaki anahtarları silin
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
"Shell" = "Explorer.exe msclt.exe"
sadece msclt.exe silinecek
Alıntıdır
-
trojenle alaksı yok....
Cafede sp2 kuruluydu oda pc çok kasıyo diye kaldırıp sp1 kurdum kimse maile giremedi daha sonra tekrar sp2 gectim herkes artık maillerine mutlu bi şekilde bakıyo :) -
a.s.
www.microsoft.com/download a gir
orda internet explorer ile ilgili güncelleştirmeleri yap, gerekirse ie 6.0 ı baştan yükle sorunun hallolur.Olmazsa firefox gibi alternatif bir browser ile bu işi yapabilirsin -
bunları yapın pc açılmasın bi daha
-
eğer bu sorun başka bir kaynaktanda yaşanıyorsa onu bilemem ama böyle bir şey va gercekten ctrl+alt+delete ye basın işlemlerde msclt.exe varsa sorunun kaynağı 1 virüstür ve bu virüsü yukarıdaki gibi silebilirsiniz daha doğrusu antivirüs virüsü sildikten sonra bil. verdiği hatayı.
bir arkadasım bunları yapınca bilgisayarın acılmayacağını söylemiş.o arkadas denemişmide öle söylüyo.ben denedim acılıyo bil. hiç bir sorunda yok.
Toplam Hit: 15141 Toplam Mesaj: 16