folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mailniz E Gelen Spam Oranı Nedir ?

Mailniz E Gelen Spam Oranı Nedir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

son günlerde bayağı artmasına rağmen artık gelen spamlar maillerimi geçti ki gün de 5-10 mail alırım (facebook hariç.)

şuan gelen kutumda ki mailden 20adet fazla spam var 

mail olarak  gmail kullandığım için gerçekten çok güzel filitre ediyor arada bakıyorum belki önemli bişi orayakarışmıştır diye ama yok hep spamlar 

merak ediyorum sizde de böyle mi günde 5mail geliosa 5de spam geliyor bazı günler daha fazla sonuçta Gmail onları ayırdığı için sorunum yok

yanlızca bazen garibime gidiyor

bazıları mail list oluşturup reklam felan yapıyor (yada yapmaya çalışıyor) türkiye de de arttı baya bunları yapanlar 

direk şöyle verirseniz daha kolay olur

bende %49Normal % 51 Spam

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Valla banada gelior cok ama ben engelliyorum artik biktim cunku.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

bu gece sex yapalımmı diye mail geliyo paso artık bunaldım :D adamı cinsellikten sogutuyolar

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Bu maili kullanım alanına göre değişir paylaştığın yere görede de değişir bununla ilgili dökümanım mevcut dökümanlar bölümünde örneğin destek@tahribat.com devamlı ifşa edildiği için spam klasörü inanaılmaz derecede çoktur ama bir mailiniz var düşünün hiç bir foruma oraya buraya kaydolmadınız hiç almassınız

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hepimize çok geliyor da merak ettiğim oranı yani kaç normal mail e kaç spam çünki illaki bir yerlere üyeyiz maillerimiz ortalıklarda dolanıyor 

ne kadar fark edior 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu maili kullanım alanına göre değişir paylaştığın yere görede de değişir bununla ilgili dökümanım mevcut dökümanlar bölümünde örneğin destek@tahribat.com devamlı ifşa edildiği için spam klasörü inanaılmaz derecede çoktur ama bir mailiniz var düşünün hiç bir foruma oraya buraya kaydolmadınız hiç almassınız

-----------------------------

eğer o mailini biriileri ile paylaşıyorsan illaki giriyor geçen şunu fark ettim hotmailde toplu atılan mailler mesela msn listenizdeki

200 kişiye aynı mail i atıcaksınız listesinde olmayanlar bile o 200 kişi lik listenin tamamını görebilio mail adreslerini 

bir ara belki hatırlarsınız sürekli garip garip iletiler mailler geliyordu sonunuda da allah ı seviyorsan atamızı seviyorsan ülkeni seviyorsan şunu bunu seviyorsan şimdi çok türetilebilir bu paylaş deniyordu herkezde paylaşıodu arada bizim adreslerde kaynıo tabi 

facebook populer oldu olalı iyi kurtulduk bu amelelikten ama orda da millet şunu yaparken şunu yapanlar milyonlarca saçma şey türeti korkunca ananı niyenler vs vs xD

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

dökümanı okursan analrsın bu ben dedğin şeyleride dedim ben zaten bilinçsizce toplu mail gönderiliyor toplu mail göndermekten haberi yok milletin  gönderilen tüm mailler ifşa oluyor bcc denilen bölüm var oradan gönderseler hiç olmayacak

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    29.10.2009 tarihinden buyada spam klasöründe 170 adet birikmiş. inboxa günde ~3 tane düşüyor.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

ilgisi var mıdır bilmiyorum ama kullandıgım pop3 adresime 1 ayda 2-3 tane ya geliyor ya gelmiyor ama hotmail adresim var baska ona sürekli geliyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

desteğe günde 1500 civarı :)

allahtan google var :|

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben tanımadığım adreslerden gelen mailleri okumam.Çokta tın.Kim ne yolluyorsa yollasın... (:

Toplam Hit: 1684 Toplam Mesaj: 18