folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Makale Yaz Para Kazan (250 Kelime 1.25 TL)

Makale Yaz Para Kazan (250 Kelime 1.25 TL)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

merhabalar üstadlar arkadaşım bugün bana bir site attı bende inceledim ve kendi görüşlerimi fikirlerimi belirterek sizlerle paylaşmak istedim.

Sitenin mantığı basit makale yaz para kazan. Makalelerin tanesinde 250 kelime istiyor bunada 1.25 Tl para veriyor. toplamda 200 tl olunca parayı çekebiliyorsunuz. 

Ben örnek bir makale yazdım ve bunun süresi 10 dakika sürdü. bu hesapla şöyle birşey ortaya çıkıyor. saatte 6 makale ama bu çok iyimser birşey bu yüzden bunu ben 4 olarak aldım aksiliklere karşılık. 

eğer saatte 4 tane makele yazar ve 8 saat çalışırsanız. toplamda 32 makale yazmış oluyorsunuz buda size günlük olarak 40 tl para kazandırıyor x 30 toplamda 1200 tl ay sonunda elinize geçen para

Şimdi bu normal işsiz arkadaşlarımız içindi birde çalışanlar olarak düşünürsek akşamları 2 saat ayırsan ortalama 10 makale yazarsın buda ayda 300 makale demek toplamda 375 TL para yapar.

Bir konu hakkında yazdıktan sonra tekrar aynı konu hakkında makale yazılabiliyor herhangi bir sıkıntı yok.

Minimum 200 tl olunca parayı çekebiliyormuşsunuz.

Daha önce hiç bir şekilde siteyi kullanmadım yaklaşık 1 saat önce gördüm denemek amaçlı 1 makale yazdım ve günlük öyle 3 -5 bişi yazıp deniycem sonucu bilmiyorum.

bunun dışında ortak gelir diye birşey varmış birisi birisinin refi ile üye olursa onun kazandığı paranın %10 sizin oluyor (bir nevi saadet zinciri sadece para yok başta)

Kesinlikle konuyu kazanç için açmadım siteyi bilmiyorum ve sorumluluk kabul etmiyorum sadece günümüzdeki işsizlik için ek gelir arayanlara yol göstermesi için bilgi veriyorum. daha önce kullanan duyan eden varsa bilgilendirebilirler.

Not:

sitenin yarışmalar diye bir bölümü varmış 7 gün boyunca günlük 10 makale yazarsan 20 tl extra para veriyor muş. 

Sitenin normal linki:

http://yazkazan.net

Kendi referans linkim:

http://yazkazan.net/?aff=19421

furkiak tarafından 02/Haz/17 03:25 tarihinde düzenlenmiştir

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Bu tip siteler minimum ödeme miktarını yüksek tutar ki o zamana kadar bi kulp takıp üyeliğini silebilsin. Yada o tarz bişey.

O yüzden minimum 200 tl diyorlar gibime geldi.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

Hocam nasıl saatte 6 makale yazabiliyorsun yahu, ne biliyorsunda o kadar bide her gün yazacaksın. İngilizce makaleleri türkçeye mi çeviriyorsun.

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

(KONU DIŞI ! ) | (KONU DIŞI ! ) | (KONU DIŞI ! ) | (KONU DIŞI ! ) | (KONU DIŞI ! ) | (KONU DIŞI ! ) | (KONU DIŞI ! ) | (KONU DIŞI ! ) | (KONU DIŞI ! ) | (KONU DIŞI ! ) 

mkyb, makale başına para alsaydı milyarderdi.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opsiyonel_Bilgiler
    Opsiyonel_Bilgiler's avatar
    Erkek

üstünkörü inceledim de bunlar sıradan makale değil yalnız. bayağı bayağı kaynak belirtilen cinsten. ben mi yanlış anladım yoksa? bu arada ref linkinden ötürü tatlı minik sevimli bir ban yiyebilirsin.

imza mı gelmiş?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

fiyat çok az. r10'da 100 kelimesi 1,25-1,5 TL arası gidiyor. 300 kelimesi 4,5 TL'den yazıyorum ben de daha bugün 20 makale tamamladım. uğraştığına değmez haberin olsun. bionluktan daha iyi fiyatlara iş alabilirsin.

Allah Türktür.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

Çöp

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cayan
    Cayan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

250 kelime 1.25 amelelik hocam.

100 kelimeyi 1.5'a yazıyorlar r10da.

https://www.youtube.com/watch?v=jQk82bpUy1Y
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

ses dosyalarını yazma gibi bi olay var mı?

bi arada saatlik kayıtları 40-50 liradan yazıyodum, iyi para getiriodu :)

goo.gl/qBNZmW
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

Cayan bunu yazdı

250 kelime 1.25 amelelik hocam.

100 kelimeyi 1.5'a yazıyorlar r10da.

Link varsa paylaşırsan daha iyi olur hocam burdaki arkadaşlar için 

cuneyd bunu yazdı

Bu tip siteler minimum ödeme miktarını yüksek tutar ki o zamana kadar bi kulp takıp üyeliğini silebilsin. Yada o tarz bişey.

O yüzden minimum 200 tl diyorlar gibime geldi.

ihtimal dahilinde sonuçta siteyi bilmiyorum hocam güzel mantık açıkacası

maserati bunu yazdı

Hocam nasıl saatte 6 makale yazabiliyorsun yahu, ne biliyorsunda o kadar bide her gün yazacaksın. İngilizce makaleleri türkçeye mi çeviriyorsun.

250 kelimelik bir yazı o kadar zor değil hocam 3.tekil şahıs tavsiye verme yardır git.

Opsiyonel_Bilgiler bunu yazdı

üstünkörü inceledim de bunlar sıradan makale değil yalnız. bayağı bayağı kaynak belirtilen cinsten. ben mi yanlış anladım yoksa? bu arada ref linkinden ötürü tatlı minik sevimli bir ban yiyebilirsin.

emin değilim sıradan makalemi değilmi hocam tam olarak bakmadım.

ref linki çıkar yada kar sağlamak için yapmadım sistemi denemek için daha hızlı ilerlemek için yaptım kaldıki normal siteyi verdim ve kesinlikle kimseyi zorunlu tutmadım.

furkiak tarafından 02/Haz/17 11:15 tarihinde düzenlenmiştir

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

600 Kelimeye 30 Tl veriyorum :)

Moda hakkında Yazmak isteyen varsa pm atsın

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
Toplam Hit: 2640 Toplam Mesaj: 14
makale ek kazanç para gelir