Makale Yaz Para Kazan (250 Kelime 1.25 TL)
-
merhabalar üstadlar arkadaşım bugün bana bir site attı bende inceledim ve kendi görüşlerimi fikirlerimi belirterek sizlerle paylaşmak istedim.
Sitenin mantığı basit makale yaz para kazan. Makalelerin tanesinde 250 kelime istiyor bunada 1.25 Tl para veriyor. toplamda 200 tl olunca parayı çekebiliyorsunuz.
Ben örnek bir makale yazdım ve bunun süresi 10 dakika sürdü. bu hesapla şöyle birşey ortaya çıkıyor. saatte 6 makale ama bu çok iyimser birşey bu yüzden bunu ben 4 olarak aldım aksiliklere karşılık.
eğer saatte 4 tane makele yazar ve 8 saat çalışırsanız. toplamda 32 makale yazmış oluyorsunuz buda size günlük olarak 40 tl para kazandırıyor x 30 toplamda 1200 tl ay sonunda elinize geçen para.
Şimdi bu normal işsiz arkadaşlarımız içindi birde çalışanlar olarak düşünürsek akşamları 2 saat ayırsan ortalama 10 makale yazarsın buda ayda 300 makale demek toplamda 375 TL para yapar.
Bir konu hakkında yazdıktan sonra tekrar aynı konu hakkında makale yazılabiliyor herhangi bir sıkıntı yok.
Minimum 200 tl olunca parayı çekebiliyormuşsunuz.
Daha önce hiç bir şekilde siteyi kullanmadım yaklaşık 1 saat önce gördüm denemek amaçlı 1 makale yazdım ve günlük öyle 3 -5 bişi yazıp deniycem sonucu bilmiyorum.
bunun dışında ortak gelir diye birşey varmış birisi birisinin refi ile üye olursa onun kazandığı paranın %10 sizin oluyor (bir nevi saadet zinciri sadece para yok başta)
Kesinlikle konuyu kazanç için açmadım siteyi bilmiyorum ve sorumluluk kabul etmiyorum sadece günümüzdeki işsizlik için ek gelir arayanlara yol göstermesi için bilgi veriyorum. daha önce kullanan duyan eden varsa bilgilendirebilirler.
Not:
sitenin yarışmalar diye bir bölümü varmış 7 gün boyunca günlük 10 makale yazarsan 20 tl extra para veriyor muş.
Sitenin normal linki:
http://yazkazan.net
Kendi referans linkim:
http://yazkazan.net/?aff=19421
-
Bu tip siteler minimum ödeme miktarını yüksek tutar ki o zamana kadar bi kulp takıp üyeliğini silebilsin. Yada o tarz bişey.
O yüzden minimum 200 tl diyorlar gibime geldi.
-
Hocam nasıl saatte 6 makale yazabiliyorsun yahu, ne biliyorsunda o kadar bide her gün yazacaksın. İngilizce makaleleri türkçeye mi çeviriyorsun.
-
-
üstünkörü inceledim de bunlar sıradan makale değil yalnız. bayağı bayağı kaynak belirtilen cinsten. ben mi yanlış anladım yoksa? bu arada ref linkinden ötürü tatlı minik sevimli bir ban yiyebilirsin.
-
fiyat çok az. r10'da 100 kelimesi 1,25-1,5 TL arası gidiyor. 300 kelimesi 4,5 TL'den yazıyorum ben de daha bugün 20 makale tamamladım. uğraştığına değmez haberin olsun. bionluktan daha iyi fiyatlara iş alabilirsin.
-
Çöp
-
250 kelime 1.25 amelelik hocam.
100 kelimeyi 1.5'a yazıyorlar r10da.
-
ses dosyalarını yazma gibi bi olay var mı?
bi arada saatlik kayıtları 40-50 liradan yazıyodum, iyi para getiriodu :)
-
Cayan bunu yazdı
250 kelime 1.25 amelelik hocam.
100 kelimeyi 1.5'a yazıyorlar r10da.
Link varsa paylaşırsan daha iyi olur hocam burdaki arkadaşlar için
cuneyd bunu yazdıBu tip siteler minimum ödeme miktarını yüksek tutar ki o zamana kadar bi kulp takıp üyeliğini silebilsin. Yada o tarz bişey.
O yüzden minimum 200 tl diyorlar gibime geldi.
ihtimal dahilinde sonuçta siteyi bilmiyorum hocam güzel mantık açıkacası
maserati bunu yazdıHocam nasıl saatte 6 makale yazabiliyorsun yahu, ne biliyorsunda o kadar bide her gün yazacaksın. İngilizce makaleleri türkçeye mi çeviriyorsun.
250 kelimelik bir yazı o kadar zor değil hocam 3.tekil şahıs tavsiye verme yardır git.
Opsiyonel_Bilgiler bunu yazdıüstünkörü inceledim de bunlar sıradan makale değil yalnız. bayağı bayağı kaynak belirtilen cinsten. ben mi yanlış anladım yoksa? bu arada ref linkinden ötürü tatlı minik sevimli bir ban yiyebilirsin.
emin değilim sıradan makalemi değilmi hocam tam olarak bakmadım.
ref linki çıkar yada kar sağlamak için yapmadım sistemi denemek için daha hızlı ilerlemek için yaptım kaldıki normal siteyi verdim ve kesinlikle kimseyi zorunlu tutmadım.
-
600 Kelimeye 30 Tl veriyorum :)
Moda hakkında Yazmak isteyen varsa pm atsın