Makale Yazarı Aranıyor [Günde 3 Saat İle Ayda 450TL+]
-
örnek makaleler geldikten sonra bir arkadaşla başlıyacağız bi kaç hafta sonra bir kişi daha yedeklerden alınabilir o yüzden başvurmak isteyenler başvurabilir.
-
ben konuyu arkdaşıma attım.
arkadaşım referanslarımda yer alan gamaadam.
kednisinin uslubuna kalemine güvenebilirsin bende referans olurum. özgün ve tertemiz makale yazar kendiside ztn geri dönüş yapacaktır
-
patates bunu yazdı
ben konuyu arkdaşıma attım.
arkadaşım referanslarımda yer alan gamaadam.
kednisinin uslubuna kalemine güvenebilirsin bende referans olurum. özgün ve tertemiz makale yazar kendiside ztn geri dönüş yapacaktır
Tamam hocam arkadaşın dönüşünü bekliyorum.
-
Uzun süredir hukuk ve ekonomi alanlarında makaleler yazıyorum.
2012'de Türkiye Gazetesinde editörlük de yaptım.
Uygun görürsen ben katılmak isterim hocam.
-
Günlük en az 6 saat çalışırım. PM atıldı.
-
pm
-
"Makale, herhangi bir konuda, bir görüşü, bir düşünceyi savunmak ve kanıtlamak için yazılan yazılara denir. Gazete ve dergilerde yayınlanır. Bir gerçeği açıklamak, bir konuda görüş ve düşünceler öne sürmek ya da bir tezi savunmak, desteklemek için yazılan yazılara da "makale" denir. Makaleler bir gerçeği kanıtlamak için yazılır. Makalelerde bilimsel verilerden yararlanılır." Kaynak: https://tr.wikipedia.org/wiki/Makale
Özür diliyorum ancak kullanmış olduğunuz terim'e istinaaden bu açıklamayı yapma gereksinimi duydum.. Makale denildiği zaman akla tezli (kanıtlanabilir, nesnel vesaire.) yazılar gelmekte. Sizin bahsetmiş olduğunuz yazı türü Fıkra veya Deneme türüne daha uygun olduğunu düşünüyorum.. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
-
Senturus bunu yazdı
"Makale, herhangi bir konuda, bir görüşü, bir düşünceyi savunmak ve kanıtlamak için yazılan yazılara denir. Gazete ve dergilerde yayınlanır. Bir gerçeği açıklamak, bir konuda görüş ve düşünceler öne sürmek ya da bir tezi savunmak, desteklemek için yazılan yazılara da "makale" denir. Makaleler bir gerçeği kanıtlamak için yazılır. Makalelerde bilimsel verilerden yararlanılır." Kaynak: https://tr.wikipedia.org/wiki/Makale
Özür diliyorum ancak kullanmış olduğunuz terim'e istinaaden bu açıklamayı yapma gereksinimi duydum.. Makale denildiği zaman akla tezli (kanıtlanabilir, nesnel vesaire.) yazılar gelmekte. Sizin bahsetmiş olduğunuz yazı türü Fıkra veya Deneme türüne daha uygun olduğunu düşünüyorum.. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Evet haklısın hocam ancak web site sahiplerinin sitelerine aldıkları yazıları makale diye adlandırıyorlar ve her yerde bu şekilde geçiyor. Tabiki bilimsel bi makale yazmak değil yaptığımız iş ama bir konu hakkında yazılan bilgi içerikli yazılar olduğu için makale demek yanlış olmaz.
-
öm attım :)