Makale Yazdırmayı Düşünüyorum Fiyatlar?
-
Merhaba müridler uzun süredir hiç aktif etmediğim sitem için özgün makaleler yazdırmayı düşünüyorum bir miktar, fiyatlar ve ortalama kaç kelime olduğu konusunda bilgi verebilecek var mıdır? Dizi, teknoloji, film , genel kültür ve tasarım içeriklidir,
-
Her yazarın fiyatı farklı.
Kimi 100 kelime için 1 TL isterken kimisi 1,5 / 2 TL isteyebiliyor.
Ayrıca ortalıkta "makale yazarıyım" diye geçinenlerin çoğu makaleye önem vermiyor, senin istediğin kelime sayısına gelene kadar sallıyor. Ancak iyiler de var, onların da hakkını yememek lazım.
-
@shockman
-
@ShockMan hocamız yazıyordu
-
ilteris bunu yazdı
@shockman
Ben alırdım işi ama yüklüyüm, gündelik yazılarıma zor yetişiyorum. :)
Bu arada şu an sürekli iş almışım, 100 kelimeye 1.25 TL alıyorum.. Günlük 4.000 Kelime yazıyorum, daha fazlada yazabilirim çok yıpratıyor.
ShockMan tarafından 23/Oca/18 13:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Sanırım 150 kelimeden oluşan 27 makale yazdıracağım ilk etapta, ilgilenen arkadaşlar referans atabilir misiniz?
-
Ben yazarım. Kalemim güçlüdür de. Sonrasında bana site açarsınız ama. Ben de kendi sitelerim olsun orada yazayım istiyorum. Nasıl anlaşma ama ? :D
-
PathfindeR00 bunu yazdı
Ben yazarım. Kalemim güçlüdür de. Sonrasında bana site açarsınız ama. Ben de kendi sitelerim olsun orada yazayım istiyorum. Nasıl anlaşma ama ? :D
hocam ben 3 4 sene önce açtım valla vaktim olmadığından makale yazdırmak istiyorum bende
-
ArduouS bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
hocam ben 3 4 sene önce açtım valla vaktim olmadığından makale yazdırmak istiyorum bende
Aklımda bir fikir var. PM atıyorum.
-
PathfindeR00 bunu yazdı
Godaddy'den 5 TL ye domain + sponsor hosting + WordPress + Tema = 5 TL ye siten oldu.
Elimden geldiğince de yardımcı olmaya çalışırım
-
aylmz bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
Godaddy'den 5 TL ye domain + sponsor hosting + WordPress + Tema = 5 TL ye siten oldu.
Elimden geldiğince de yardımcı olmaya çalışırım
Eyvallah sağolasın kardeşim. Ben akşama kadar ofiste bilgisayar başında boşum şu aralar. Özgün araştırır yazar yazar dururum. Hem öğrenir, hem yazarım. Detaycıyımdır. Yan gelir olur herhalde değil mi ?