Makina Teknik Çizim E-Book (İstek)
-
Beyler çok acil ihtiyacım var, Okuduğum okul yabancı bir okul ve daha iyi kavrayabilmeleri için bölüm ingilizce olmasına rağmen kitabı kendi dillerinde (yani lehçe) veriyorlar.Bende iyi bir makina teknik çiziminin türkçesinin ebookunu arıyorum.Elinde olan varsa paylaşsın lütfen çok acil.
-
http://www.makinetasarimi.com/ bu siteye bak e-döküman e-ders filan bak umarım yardımcı olur.
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.makinetasarimi.com/ bu siteye bak e-döküman e-ders filan bak umarım yardımcı olur.
-----------------------------Sağol dostum, elinde kitap olan yok mu ki ya.Makinacı yokmu ulen.
-
Makinacı varda, o şekilde kitap yok elimde.
-
Sen ne arıyorsun tam olarak?
Bildiğimiz Teknik Resim öğrenmek için Türkçe kitap mı arıyorsun yoksa başka bir şey mi?
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
Bildiğimiz Teknik Resim öğrenmek için Türkçe kitap mı arıyorsun yoksa başka bir şey mi?
-----------------------------Bildiğimiz teknik çizim kitabı, makina mühendisliği için.ebook
-
Esconda bunu yazdı:
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------Bildiğimiz teknik çizim kitabı, makina mühendisliği için.ebook
-----------------------------teknik resim kitapı var ama e book olarak yok dostum. ibrahim zeki şen- Nail özçilingir adına yeşil kitap var piyasada bulursun
-
archair23 bunu yazdı:
Esconda bunu yazdı:
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------teknik resim kitapı var ama e book olarak yok dostum. ibrahim zeki şen- Nail özçilingir adına yeşil kitap var piyasada bulursun
-----------------------------Türkiyede değilim dostum :(
-
Up arkadeş :(
-
up
-
Bakıcam. Hatırlatma için not alıyorum.
Kitabı bulursam ekleyeceğim.
Yarına çok geç olmaz inşallah...
Edit:Başka faydalı kaynaklar verildiği için aramaya uğraşmadım