Makineyi Düşürdüm Ekranın Yarısı Siyah Oldu
-
selam beyler. makineyi düşürdüm ekranın yarısı aşağıdaki gibi oldu. parça değişmeden düzelmeyeceği aşikar. ekranı boyutlandırma gibi bi şansım var mı? saat vs gözükmüyor dikkat ederseniz başlat çubuğunda. yani kalan kısmı tam ekran olarak kullanmak istiyorum.

-
böyle düz parça arızası olamaz diye düşünüyorum , bi kurcalasana kablolarını felan.
-
Ahaha ucuz atlatmissin :)
Vardir elbet, masaustu monitorlerinde ekrani tasiyabiliyorduk falan ama bunlari bilmem..
Benim ekran kartinin ( ati sanirim ) bi uygulamasi vardi laptopta, performans ayarlarini yaparken yanlislikla 90-180 derece falan ekrani dondurme secenekleri bulmustum. Ekran karti uygulamasini bul kurcala kisaca hocam vardir bence
-
sağdaki florasanda sorun olmuş olabilir.
-
Shephard bunu yazdı
böyle düz parça arızası olamaz diye düşünüyorum , bi kurcalasana kablolarını felan.
ekranı oynatınca zaten görüntü gidip geliyordu. az önce düşürdüm baktım böyle olmuş. kablolarla oynar derken monitorü aç diyorsan hiç anlamam. bilgisayarı kapatıp açayım istersen :D
itfaiyeci tarafından 22/Eki/12 18:09 tarihinde düzenlenmiştir -
iddialı bi başlık :/
-
Noneyim bunu yazdı
Ahaha ucuz atlatmissin :)
Vardir elbet, masaustu monitorlerinde ekrani tasiyabiliyorduk falan ama bunlari bilmem..
Benim ekran kartinin ( ati sanirim ) bi uygulamasi vardi laptopta, performans ayarlarini yaparken yanlislikla 90-180 derece falan ekrani dondurme secenekleri bulmustum. Ekran karti uygulamasini bul kurcala kisaca hocam vardir bence
baktım şimdi döndürme var ama yeniden boyutlandırma ya da taşıma gibi bi şey bulamadım.
zputnik bunu yazdısağdaki florasanda sorun olmuş olabilir.
-
sağa elinle baskı uygulasana bastır biraz görüntü gidip gelcek mi bi bak bakalım? bide ışık tut monitöre çok silikte olsa gözüküyo mu?
-
schwarzseherisch bunu yazdı
sağa elinle baskı uygulasana bastır biraz görüntü gidip gelcek mi bi bak bakalım? bide ışık tut monitöre çok silikte olsa gözüküyo mu?
bastırdım gidip gelen yok. bastırdığım yer morarıyor sonra düzeliyor tekrar. ayrıca beyaz oldu şimdi sağ taraf.
itfaiyeci tarafından 22/Eki/12 18:45 tarihinde düzenlenmiştir -
panel arızası geçmiş olsun gülüm
sen nerdesin pmden gel bişiler tarif etcem
-
lcd panel zarar görmüş derdim ama son resimde ekran kartı arızası olabilme ihtimalide var gibi..