Maksimum 100$'A Kulaklık Tavsiyesi
-
almanyadan 45 euroya aldı arkadaş 36 lira olması mümkün değil
-
-
bazı kulaklıklarda yakma denilen bir olay var. özellikle sennheiserlarda bu var. tam adını hatırlayamadım şuanda fakat sistem şöyle bişey.
kulaklığı aldıktan sonra 12 saat boyunca en yüksek ses seviyesinde açıyorsunuz. 12 saat sonunda dinlediğinizde aletten tam performansı alabilirsiniz. tabii bu işlem ilk aldığınızda yapılacak olan bişey. bende cx200 street II var, fiyatı daha uygun ve bu yöntemi denedim, çok fazla değişmesede ses kalitesi arttı. tabii benimki düşük bir model, cx500 de eminim daha iyi bir sonuç alınır.
ayrıca benimde tavsiyem cx500 dür, ama cx300 II ninde ii olduğunu duydum.
-
ntxsoft bunu yazdı:
-----------------------------
bazı kulaklıklarda yakma denilen bir olay var. özellikle sennheiserlarda bu var. tam adını hatırlayamadım şuanda fakat sistem şöyle bişey.
kulaklığı aldıktan sonra 12 saat boyunca en yüksek ses seviyesinde açıyorsunuz. 12 saat sonunda dinlediğinizde aletten tam performansı alabilirsiniz. tabii bu işlem ilk aldığınızda yapılacak olan bişey. bende cx200 street II var, fiyatı daha uygun ve bu yöntemi denedim, çok fazla değişmesede ses kalitesi arttı. tabii benimki düşük bir model, cx500 de eminim daha iyi bir sonuç alınır.
ayrıca benimde tavsiyem cx500 dür, ama cx300 II ninde ii olduğunu duydum.
Burn-in -
hayaletkurt bunu yazdı:
Lemuria bunu yazdı:
AKG K 324 P CHROME bu kulaklığa Cx300 den geçtim ; ilk etapta biraz daha pasif kalıyordu ; ayrıca kulaklığı görsen bu ne lan dersin , çok basit görünüyor ve tüy gibi hafiftir kapsülleri , 1 ay geçtikten sonra canavar a dönüştü mükemmel bir ses rengine sahip , heleki metal müzik dinliyor isen tek tek tüm enstrumanları hissedeceğini temenni ederim , klasik ve kelt müziktede über dir elektronik te de en ince ayrıntıya kadar hissedebilirsin o incelik beynini oyar yani :)..velhasıl ben sennheiser'dan AKG ye geçmiş biri olarak Akg yi önerebilirim bulabilirsen , yada cx500 için de iyi diyorlar ama hiç dinlemedim
1 ay sonra ses seviyesi v.s. mi değişti kulaklığın??
Evet hocam ; araştırabilirsin kulaklığı cx300 ü zaten eziyor kıyaslandığı ürün cx500 dür çoğu kişide cx500 dende iyi olduğunu söylüyor.. -
sennheiser cx 95 vardı sonra zaman geçtii baktım bi tarafı yok oldu çok yanımda taşıdırğım için bükülüp durduğu için şu bu o sebepten iletiyi zorda olsa götürdüm .. eğer öyle biriysen o kadar para bayma hocam kulaklığa.. mesela ona o kadar para döküp sonra bi süre sonra ki bayaa geçmişti bozulunca üzüldüm şahsen gittim gene sennheiser ama bu sefer mx80 aldım 17tl ve mutluyumda kendileriyle sadece birazcık ses farkı ama para çoook var diyorsan 6 ayda bi değiştirebilirim diyorsan sennheiser al ne alıyorsan al ama alternatif olarak akg de düşünebilirisin o da ayrı bi kalite ama daha az kalite^^
-
geçen mediamarkta 750 milyona bir kulaklık gördüğm resmen oha dedim.
ama çok canlı bişey deli bass veriyor
-
şu model sanırım bayağı iyi.. bende ne zamandır araştırıyordum, bunu almaya karar verdim sayenizde :D
kullanan arkadaşlara bir sorum olacak; son ses dinlerken yanınızdaki de duyuyor mu? yani ses sızdırma olayı ne durumda bu marka da?
-
HighNitro bunu yazdı:
şu model sanırım bayağı iyi.. bende ne zamandır araştırıyordum, bunu almaya karar verdim sayenizde :D
kullanan arkadaşlara bir sorum olacak; son ses dinlerken yanınızdaki de duyuyor mu? yani ses sızdırma olayı ne durumda bu marka da?
-----------------------------cx300 ile iett otobüslerinde yanınızdaki kimse hiç birşey duymaz/duyamaz.
cx300 ile şehirler arası otobüste yanınızdaki kimse ufak bir "cızırtı" duyar son ses açıkken,tabii hangi mp3 player kullandığınıza da bağlı.
sony gibi 3mW, philips gibi 5mW output'u olan mp3 playerlarda tek bir ses bile duyulmaz fakat 16mW 32 mW 64mW 74mW'lık outputları olan mp3 playerlarda* dışarıdan duyulan ses miktarı artar ama gene de kimseyi rahatsız edecek boyuta gelmez.
*:sansa, iriver, cowon gibi markalar.creative, philips, sony, ipod(!) gibileri fasulyeden sayıyorum.
-
creative ep630
creative zen x-fi tipi bi kulakiçi kulaklık vardı modelini unuttum o
sennheiser cx55