folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Maksimum 500 Liraya Telefon Önerisi Olan Var Mı ?

Maksimum 500 Liraya Telefon Önerisi Olan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sıfır istiyorum beyler.Önerisi olan var mı ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

HTC ChaCha

dokunmatik+klavye isteyenler için eşsiz bi telefon. tek sorun(ki şuan hemen hemen tüm akıllı telefonlar da bu sorun var) şarjı çok az gidiyo.

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    platinez
    platinez's avatar
    Erkek

bende takipteyim konuyu...

çizik

her nefis kazandıklarına karşın bir rehindir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    motorola atrix .metro grossmarket.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    CellyM bunu yazdı

HTC ChaCha

dokunmatik+klavye isteyenler için eşsiz bi telefon. tek sorun(ki şuan hemen hemen tüm akıllı telefonlar da bu sorun var) şarjı çok az gidiyo.

Ne eşisizi hocam ? Aynısı bende var basmatik değil dokunatik değil vurmatik. Şaka değil gerçekte vuruyorum simgenin açılması için ( 2 sıfır 1 ikinci el telefonda denedim )

Şarzı aşırı az gidiyor, deli gibi ısınıyor. Htc kadar allah belasını versin başka bişi demiyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı
    CellyM bunu yazdı

HTC ChaCha

Ne eşisizi hocam ? Aynısı bende var basmatik değil dokunatik değil vurmatik. Şaka değil gerçekte vuruyorum simgenin açılması için ( 2 sıfır 1 ikinci el telefonda denedim )

Şarzı aşırı az gidiyor, deli gibi ısınıyor. Htc kadar allah belasını versin başka bişi demiyorum.

tam ben yazacaktım ki üstad özetlemiş zaten. 3 kişi tanıyorum bu telefondan alan 1 ay sonra kaldırıp attılar. yani hiç bulaşmayın bencede

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı
    CellyM bunu yazdı

HTC ChaCha

Aynen hiç beğenmedim bi arkadaşımda var..Şekil yapacaz diye telefonun bokunu çıkarmışlar..Şarjı yarım saat dayanmıyo.Çocuğun şarj makinesiyle bi birlikteliği vardı resmen.O telefonu kullanınca arkadaşım sobayı yakmamıza gerek kalmıyo falan diyodu:D

tolgaStain tarafından 08/Mar/13 20:31 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

500-600 e lg optimus vardi bugn gordm sanalpazarda

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

http://tahribat.com/Forum-600-700-Tl-Ye-Kadar-Android-Telefon-Ariyorum-174574/1/#2092421

burada bahsettigim telefonu yakın zamanda bana şirket aldı dün işyerindeki başka bi arkadaşımıza aldık bugün de kendi kardeşime aldım  tavsiye ederim 480 tl

:) mutluyum, huzurluyum
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ForbiddenKing
    ForbiddenKing's avatar
    Erkek

http://www.pandawill.com/jyg3-smart-phone-45-inch-ips-retina-screen-android-40-mtk6577-3g-gps-wifi-p66077.html   

ben aldım çokta memnunum on numara ! 

İnancımı Tamamen Kaybetmektense Birşeylere İnanıp Yanılmayı Tercih Ederim
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

Htc desire c güzel telefon hacı ben kullanıyorum 

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
Toplam Hit: 1402 Toplam Mesaj: 11