Maksimum 500 Liraya Telefon Önerisi Olan Var Mı ?
-
Sıfır istiyorum beyler.Önerisi olan var mı ?
-
HTC ChaCha
dokunmatik+klavye isteyenler için eşsiz bi telefon. tek sorun(ki şuan hemen hemen tüm akıllı telefonlar da bu sorun var) şarjı çok az gidiyo.
-
bende takipteyim konuyu...
çizik
-
motorola atrix .metro grossmarket.
-
CellyM bunu yazdı
HTC ChaCha
dokunmatik+klavye isteyenler için eşsiz bi telefon. tek sorun(ki şuan hemen hemen tüm akıllı telefonlar da bu sorun var) şarjı çok az gidiyo.
Ne eşisizi hocam ? Aynısı bende var basmatik değil dokunatik değil vurmatik. Şaka değil gerçekte vuruyorum simgenin açılması için ( 2 sıfır 1 ikinci el telefonda denedim )
Şarzı aşırı az gidiyor, deli gibi ısınıyor. Htc kadar allah belasını versin başka bişi demiyorum.
-
ErotikPanda bunu yazdıCellyM bunu yazdı
HTC ChaCha
Ne eşisizi hocam ? Aynısı bende var basmatik değil dokunatik değil vurmatik. Şaka değil gerçekte vuruyorum simgenin açılması için ( 2 sıfır 1 ikinci el telefonda denedim )
Şarzı aşırı az gidiyor, deli gibi ısınıyor. Htc kadar allah belasını versin başka bişi demiyorum.
tam ben yazacaktım ki üstad özetlemiş zaten. 3 kişi tanıyorum bu telefondan alan 1 ay sonra kaldırıp attılar. yani hiç bulaşmayın bencede
-
ErotikPanda bunu yazdıCellyM bunu yazdı
HTC ChaCha
Aynen hiç beğenmedim bi arkadaşımda var..Şekil yapacaz diye telefonun bokunu çıkarmışlar..Şarjı yarım saat dayanmıyo.Çocuğun şarj makinesiyle bi birlikteliği vardı resmen.O telefonu kullanınca arkadaşım sobayı yakmamıza gerek kalmıyo falan diyodu:D
tolgaStain tarafından 08/Mar/13 20:31 tarihinde düzenlenmiştir -
500-600 e lg optimus vardi bugn gordm sanalpazarda
-
http://tahribat.com/Forum-600-700-Tl-Ye-Kadar-Android-Telefon-Ariyorum-174574/1/#2092421
burada bahsettigim telefonu yakın zamanda bana şirket aldı dün işyerindeki başka bi arkadaşımıza aldık bugün de kendi kardeşime aldım tavsiye ederim 480 tl
-
ben aldım çokta memnunum on numara !
-
Htc desire c güzel telefon hacı ben kullanıyorum