Makul Notebook

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsane_212
    efsane_212's avatar
    Erkek
    VisualBoy bunu yazdı

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-tertemiz-ultrabook-asus-ux31a-106430752/detay

İletişim Bilgileri

ufuk uludağ

Üyelik Tarihi 26 Kasım 2012
    Profili Diğer İlanları Takip Et

Cep
    0 (507) 865 49 60

eleman daha dün üye olmuş, fiyat cidden düşük, kardeşime alayım diye düşündüm ama kıllanmış vaziyetteyim.

Edit: Elemanı aradım, sahibinden.com da işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama eleman tc kimlik no'su vs... ni verecekmiş parayı hesaba yollayacakmışım, hemen kargolayacakmış. bana sakat geldi, yanlış mıyım_?

Bu fiyata bu ürün elden alınmalı :)

Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek
    VisualBoy bunu yazdı

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-tertemiz-ultrabook-asus-ux31a-106430752/detay

İletişim Bilgileri

ufuk uludağ

Üyelik Tarihi 26 Kasım 2012
    Profili Diğer İlanları Takip Et

Cep
    0 (507) 865 49 60

eleman daha dün üye olmuş, fiyat cidden düşük, kardeşime alayım diye düşündüm ama kıllanmış vaziyetteyim.

Edit: Elemanı aradım, sahibinden.com da işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama eleman tc kimlik no'su vs... ni verecekmiş parayı hesaba yollayacakmışım, hemen kargolayacakmış. bana sakat geldi, yanlış mıyım_?

hocam öyle olurmu hiç. get ile senin paran sistemde kalıcak sen ürünü alınca beğenirsen tamam diyeceksin sistem parayı adama verecek. yok beğenmedim dersen ürünü yollayacaksın paran geri gelecek.

yanlışmıyım?

edit:ilan pasife geçmiş. bu ne demek oluyo acaba

r10aldinho tarafından 27/Kas/12 14:15 tarihinde düzenlenmiştir

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

durum nedir ? :|

Toplam Hit: 1686 Toplam Mesaj: 14