Mala Bakın, Maaşı Fazla Diye Şikayette Bulunmuş
-
ben olrum abi sen korkma.neden anlamıosunuz.bnm devletten aldıımız fazladan 1 kuruş ülkemin diğer alanlara yatırım yapmasını,gelişmesini engeller.biz bu anlayaışa sahibiz.bitti artık gerek yok bu kadar tartışmaya
-
madem düşünceniz bu,
dilekçe yazın kendinizden daha fazla vergi alınması için.
-
kesilerek daha düşük maaşla çalışan hemşire ve hastane işçilerine verilmesini istedi
Kısmından sonrasını okumadım hele ingiltere gibi bir yeri düşününce adam napsın mutluysa fazla parayıayrıca adam belki çok onurlu ve düşünceli insan bu onu mal mı yapıyo? senin böyle düşünmen bence daha malca.
-
bende okumuştum böyle bi haber ama trde biliyodum
-
herifin paraya ihtiyacı yok ne yapcağını şaşırmış aq
-
şimdi adamın yaptığı şey çok üstün bir davranış yani ben şimdi bu adama elimden gelse cennette rezervasyon yaptırır mıyım yaprırım ama olayın şu yüzü var ki bir de sadece orası mallık olmuş... adam adını vermiş ya şimdi bu adamın ağzına etmezler mi meslektaşları?:D:D
-
burası Türkiye...3ncü dünya ülkelerinden biri,herkesin paraya ihtiyacı var
ama ben Türkiyede milletvekili olsam doktorun yaptıgını yapardım...aşagısı kurtarmaz Türkiyede
lakin bir İngilterede yada Amerikada sağlam bir mesleğim olsada bunu yapabilrim...
ekonomik durumları hepiniz biliorsunuz...
-
abi para batıosa okadar, gitsin nblm hayır kurumlarına falan bagıslasın.
nblm yanı bana daha az maaş verin demek şov yapmaktan başka bişey deildir,
aynı şey türkiyede olsa belki hepiniz ünlü olmaya çalışıo ,
reklam yapıo, bak adama 2 dakkada gündeme oturdu falan diceksiniz.
bide ingiliz hükümeti eşşek diilki haketmeyen kimseye fazla fazla para versin
-
Mal DegiLmiş Mal ın Hası oDa A.q Devleti Dusunecegine alıp bi kıısmını muhtaclara dagıtsın a.q malı yaa
-
nothing bunu yazdı:
-----------------------------madem düşünceniz bu,
dilekçe yazın kendinizden daha fazla vergi alınması için.
-----------------------------
devlet yeterince vergi alıyor zaten almamış olsa yazardık.