Maliye Bakanlığında Gelen Siteniz Yasal Değil Maili.
-
zile bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
gbz.com ne lan :)
maliye bakanlığı memurları ifade demi alıyormuş :)
mail kaynağını bir paylaşırmısısn burada bir inceleyelimBuyur Hocam mail: info@maliyebakanliği.gbz.com
o gelen mail mail kaynağı diyorum örneğin gmail de orj
nali
göster dedğinde mailin geldiği ip adresi vs gösteren kısım yani mailin kaynak kodu bir nevi
örneğin bana hacking-lab.com dan gelen bir mailin kaynak kodunu göstereyim sana
-
-
"Merhaba sayın yetkili sitenizi kurmuşsunuz" dan sonrasını okumadım hocam :D
-
Googleda gbz.com nedir diye arattım ikinci sayfada tekrar buraya yönlendirdi işte bunlar hep siyo
-
Bak sende burdan istedıgın adresle mail atabılırsın :D
İstersen sende Alayinizinmk@mk.com olarak gir ve bır cevap at :D -
sitenizi kurmuşsunuz iyi hoşta hani şirket kaydı nerde dese daha inandırıcı olurdu :D
-
maliye halihazırdaki inceleme şikayetleri bile yetiştirememekte iken, web sitesinden takip edip , şirket karşılaştırması yapması gülünç :)
+ Maliye müdürlüğü diye bir şey yok. Vergi Dairesi Müdürlüğü var. V.Dairesi Başkanlığı var. buradan sahte olduğu anlaşılıyor zaten.
+ Maliye tebliğle haber verir. maille haber vermez. geçersizdir. tebligat Kanunu'na uyar. örneğin gitmesen sana cezai yaptırımı nasıl uygulayacak. elinde tebligat yokken ? ve tebligatı da Kanunda belirtilen (sen eşin +18 çocuğun) a verebilir.
+ site gov.tr olmamakla birlikte zaten böyle mail atma ve ifadeye davet etme sistemi yok. :)
+ Maliye tebliğlerinde kesinlikle SAYGILARIMLA demez :)))))))) saygıyı karşıdan bekler :)
+ Maliye Merhaba da demez :) (asık suratlıdır ;) büyük harfle de yazmaz. bu MALiye değil bir MAL galiba :)
(maliye çalışanıyım)
baron_27 tarafından 02/Ağu/14 16:03 tarihinde düzenlenmiştir -
baron_27 bunu yazdı
maliye halihazırdaki inceleme şikayetleri bile yetiştirememekte iken, web sitesinden takip edip , şirket karşılaştırması yapması gülünç :)
+ Maliye müdürlüğü diye bir şey yok. Vergi Dairesi Müdürlüğü var. V.Dairesi Başkanlığı var. buradan sahte olduğu anlaşılıyor zaten.
+ Maliye tebliğle haber verir. maille haber vermez. geçersizdir. tebligat Kanunu'na uyar. örneğin gitmesen sana cezai yaptırımı nasıl uygulayacak. elinde tebligat yokken ? ve tebligatı da Kanunda belirtilen (sen eşin +18 çocuğun) a verebilir.
+ site gov.tr olmamakla birlikte zaten böyle mail atma ve ifadeye davet etme sistemi yok. :)
+ Maliye tebliğlerinde kesinlikle SAYGILARIMLA demez :)))))))) saygıyı karşıdan bekler :)
+ Maliye Merhaba da demez :) (asık suratlıdır ;) büyük harfle de yazmaz. bu MALiye değil bir MAL galiba :)
(maliye çalışanıyım)
oo hacı sen maliyeciymiydin :D iyi iyi :D
-
minübüs lobisi, hesapta 1000 kişiye mail atcaklar bunlar da git gelden 5 lira cukkalayacak millet çakal olmuş.
-
bende bir e ticaret yapacağım ama sadece kod satıcam şirket, vergi vs. gerekir mi arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.