Manisa Da Gezilcek Yerler
-
Vizeler bitti tura çıktık arkadaşlar la ilk hedef manisa warmi bi müridimiz el ayak olcak orda =)
nereleri meşhurdur,neresi gezilir, ne yiyilir, ne içilir :|
not : şimdiden tşkleR=) -
bychaos bunu yazdı
Vizeler bitti tura çıktık arkadaşlar la ilk hedef manisa warmi bi müridimiz el ayak olcak orda =)
nereleri meşhurdur,neresi gezilir, ne yiyilir, ne içilir :|
not : şimdiden tşkleR=)Boşver manisayı izmire atla :)
-
alıyolarsa vestelin fabrikasını gezmek isterim
-
alperi bul mesirci
-
DevilKingtr bunu yazdı
alperi bul mesirci
merkezde değilim ben hoca manisayı bilmem :D
manisayı siktir et izmire git otogarda in konak taksi dolmuşuna bin ykmde inecem de gezmeye başla amk
manisanın mesir macunu dışında bir işe yarar tarafı yok :D
-
aynen manisada gezilcek bir yer yok.
konağa git, kordona git bir de yalı da asansör var oraya git ama akşam git ;)
-
rebellisch bunu yazdı
alıyolarsa vestelin fabrikasını gezmek isterim
vesteli bende mükemmel bir yer sanırdım
siktir boktan bir fabrika .personeli bile en adi insanlardan oluşmuş bir topluluk
vesteldeyim ne istersen sor anlatırım
alexfarrow tarafından 19/Nis/13 09:53 tarihinde düzenlenmiştir -
2 yıl manisa merkezde okudum. merkezinde gezilecek pek biyer yok. Yarhasanlar camii var piramit şeklinde ewim ordaydı. bi 8 parkın orası güzel yerler okadar yani otogardan izmir bornova 45 dk sürüyo otobüs ile oralar harika yerler.
-
Daft a sor hocu
-
şu an manisadan bildiriyorum. gelme!
şehir içinde gezilecek bi yeri yok. uzun bi çarşı var birde izmir çıkışına doğru avm var başkada bişeyi yok. tarihi mekan dersen cami gezersin anca :)
manisalılar bile hafta sonu oldumu izmire atıyor kendini. özel araba ile 20 dakkada bornovadasın. hafta sonuda geliyo bak at kendini izmire bi
kordon yap oh mis.
-
Manisada okudum 5 yıl. O kadarda değil amk :))
Evet izmiri bulamazsın orda ama güzel şeyler bulabilirsiniz.
Manisa otogarda in,
Ordan hemen taksiye bin, Spil Dağında "Kürtün Yeri" diye bir yer var. Muhteşem bir manisa manzarası karşında birde çay söyle kendine arkadaşınla.
Daha sonra aşşa doğru yürümeye başla taksinin çıktığı tepeden alt tarafta solunda ne olduğunu anlamadığın antik bir tiyatroya benzeyen ama tiyatro olmayan, başında bir kaya olan ve bu kayaya "ağlayan kaya denen" yerden sol dön dağın eteğine doğru ilerle zaten hemen göreceksin orda bir kır evi gibi bir yer var, akt taraftan su akıyor felan güzel bir yer orda bir gözleme yersin.
Daha sonra taksinin geldiği yerden doğru devam etmeye başla ana yola in ve sağa dön baya bi git
sultan camı olması lazım onu göreceksin mesir macunun her yıl atıldığı yer ordan aşşa in 8 meydanı sor. Ki burası merkezdir.
Gideceğin 2 yer daha var orda birine Ulupark ı sor, başka birinede "HAN" ı sor. Han a akşam gidersen canlı müzik vardı burdada bir kahve içebilirsin yada nargile gibi.
Yemek yemek için kafana göre takıl ama en lüks yerlerinden bir tanesi ufuk plazadır.
Bunların hepsine yürüme gittiğimi biliyorum. Yakındırlar yani...
Kolay gelsin