Manisa Da İkamet Eden Varmı
-
perşembe günü sabah manisada olacağım böyle gönüllü olarak gezdiririm filan diyen varsa bekliyorum :)
-
merkezde değillim dayı merkeze çok uzaktayım
-
hadi ya tüh başka varmı çok uzak değilse gel perşembe günü askere gidiyomda :)
-
kıskandın demi ajanı narkoz gezdirdi die :)
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
kıskandın demi ajanı narkoz gezdirdi die :)
-----------------------------hajı zaten düşünoyrum eve gidince konu açayım diye gördüm onuda
-
manisada değilim olsaydım gezdirirdim am şundan emin ol gezecek fazla bir yer yok.tek cadde baştan sona bir tur tamam.
-
Spile çık kafanı dinle. İnerken turgutalpe uğra manisaya karşı bi çay kahve iç.
-
ekimin 8 inde ne askeri ya kaça kaçsın ki sen : S88-4 ler gelicek onlarda kasım 20 de başlıor bi yanlışlık mı war :S
-
efsun bunu yazdı:
ekimin 8 inde ne askeri ya kaça kaçsın ki sen : S88-4 ler gelicek onlarda kasım 20 de başlıor bi yanlışlık mı war :S
-----------------------------kusura bakmayın alakasız ama hoca 88 4 kasım 20 mi 25 mi 25 ise 5 günü çalma moralim bozuldu amk :( 217 den beri sayıyorum ben
-
efsun bunu yazdı:
-----------------------------88/3-b yim hacı birde a b varmış zaten benim başımı yaktı bu a-b :S
-
ben manisadayim fakat gezdiremem kusura bakma is gucden dolayi. ama ugrarsan cay ismarlarim :)