folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Manisa"Daki Müridler

Manisa"Daki Müridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

hocam ben izmirde buldum mis gibi orjinal ve 25 lira geçen gene sordum hala 25 valla alıcam kendime diğer hediye olmasaydı süper olcaktı ya neyse :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Hep beraber gidin alın işte, hem buluşmuş olursunuz hemde elemana bi zippo şey etmiş olursunuz.. toplu halde gidince kazıkda yemezsiniz :|

bende belki bu aralar alaşehire geleceğim hem buluşun ufak çapta tanışın kaynaşın hoplayın zıplayın :| manisa merkez alaşehire uzak nasıl manisanın ilçesi anlamadım gitti izmir daha yakın amk uzak olmasa böyle bi aktiviteye katılınabilir :D 

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nevzad45
    nevzad45's avatar
    Erkek

Akhisarlıyız :)

Vatan sevgisi imandandır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

merkezdeki vatandaslar uğrasın yanıma :) zippo satılır poker chip i satilir ev satılır arsa bağ bahçe :) karı kız, organ haricinde pek çok şey satılır :)

SYL 184
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

zippomu aldım. konuya gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederim. bu arada antalyadan buraya zippo almak için gelmedim :)

manisa 'da okuyorum. kafama esti bi zippo alayım diye kısmet bugüneymiş.

ayrıca buluşma tarzı bişey olursa gelirim ben de. merkezdeyim.

Toplam Hit: 1853 Toplam Mesaj: 16