folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Manita & Ankara

Manita & Ankara

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

nereye götürürsün bilmem ama ankara simiti yiyin hem çok ucuz 4 tane 1 lira (:

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elfkrc
    elfkrc's avatar
    Dişi

Noneyim bunu yazdı:
    -----------------------------

Merhabalar, bi kaç güne ankaraya geliyorum manita orada. 

Ne yapalım nerelere gidelim ne yiyeyim ne içelim. Geçen sefer hep ona uydum. Bu sefer kendim götürebileceğim bi yerler var mıdır süpriz olsun (:

İzmirde 6D sinema var hareketli koltuklar sis duman yağmur fiziksel efektleri vs olan bi sinema. Ankarada var mı bu tarz bişey? 

Nerelerde gezelim doğal güzellikler parklar AVMler falan :)

Teşkürler

----------------------------

dikkat et bu kız da salak çıkmasın sonra seni sinirlendirir filan... :))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

anka malda sinema vardı ama kaç boyutlu bilmiyorum uslusa git heykelin karışında bira oturun ordan kızılaya akın bara falan gideceksen ssk iş hanına gir her taraf bar ordan inin aşağı gezeleyin acıktıysan hostal mı nevardı oralarda bir dürüm ye yanına kola selam söyle benden tanımassa boş ver sonra ordan topuk anıt kabir ortdanda bir topuk tbmm ordan bir topuk mavi göl ordan bir topuk atatürk orman çifliğinde akşam için vur bir kokoya e gecede gezecek haliniz kaldıysa soyle  ona göre bir kaç yer yazam ama bara gidin ssk iş hanı vardıya oraya gece gidersin ordan ya manitada kalacan yada uusa gidecen bir otel gce kapı çalarsa şaşırma 50 100 tl karşılığında yatakta eşlik etmek için motor manitalar gelebilir.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Sinemaya götürme. 

2 saat film izlemek yerine konuşun. Kızılaya git bi cafeye götür.

Bahçe cafe iyidir ortamı falan.  PM at no mu weririm. Lazım olursa ararsın

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

bi önceki sayfa da Leman lafı geçmiş, biri kızılaydadır abi bu leman ın diğeri bahçeli 3 tetir.. metroya bin kızılaya git kime sorsan gösterir veya metroya bin beşevler durağında in gene kime sorsan gösterir çok yakın  zaten..

AVM gezeriz diyorsan Armada pek iş görmez büyütüyolar gerçi ama daha hala eski küçük armada, Eskişehir yolunda Cepa Ve Kentpark var yanyana 2side gayet büyük, olmadı Ümitköy de Gordion var, herkesin bildiği Ankamall var bide.. Etlikte Anteres dahada ilersinde Forum Etlik var ama uzak oralar boşver.. 

Maksat oturup muhabbet etmek biraz su çimen vs görmekse kafeleride sevmiyorsanız,, Gölbaşında Mogan var ama arabayla gitmen tavsiye olunur, Eryamanda göksü var otobüsle de zor değil ulaşımı hem gölü var mangalı var çimeni var kafeleri var vs..

Ulus ta gnçlik Parkı var, bi ara çok it çkaal vardı ama baya bi yenilediler orayı şimdiki durumu nası ama gidenler güzel diyolar, yeni oyuncaklar vs de gelmiş zaten, burda da bi arkadaş yazmış asansörü baya sölediler Ankara manzarası vs de var diye, ona da yok dersen Harikalar Diyarı var biraz uzak tabi :) 

Merkezi yerlerde dolanalım kafe görürsek otururz dersen Kızılay ı gezin,  şahsen ben pek sevmem kızılay ı ama olsun..  Yürürken 10 yaşında veletlerin sevgilini görüp hoop diye sana çiçek uzatmalarını alsana ablama bi çiçek demelerine felan hazır ol..

Bunalrdan uzak durayım dersen Tunalı ve Bahçeli var Kızılay a yakın olan, Tunalı ya yürüyerek gidebilirsiniz 15-20 dakikada kime sorsanız bulursunuz zaten yolunuzu.. Bhaçeli ye de metroyla gidersiniz hoop 15 dakika ya beşevler yada bahçeli durağında inersiniz.. Dahada istersen Ümitköy de Park Caddesi denlilen yer var iti çakalı olmaz en azından güzeldir itsiz çakalsızdır hafif pahalıdır ama :)

başkada aklıma bişi gelmedi, yurtdışında olucak olmasam gel bize gezdirem sizi derdim ama kısmet :) 

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

elfkrc bunu yazdı:

Noneyim bunu yazdı:

Merhabalar, bi kaç güne ankaraya geliyorum manita orada. 

Ne yapalım nerelere gidelim ne yiyeyim ne içelim. Geçen sefer hep ona uydum. Bu sefer kendim götürebileceğim bi yerler var mıdır süpriz olsun (:

İzmirde 6D sinema var hareketli koltuklar sis duman yağmur fiziksel efektleri vs olan bi sinema. Ankarada var mı bu tarz bişey? 

Nerelerde gezelim doğal güzellikler parklar AVMler falan :)

Teşkürler

----------------------------

dikkat et bu kız da salak çıkmasın sonra seni sinirlendirir filan... :))

öyle olmadığını kim söyledi ki :|

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

MaviGozluDev bunu yazdı:

bi önceki sayfa da Leman lafı geçmiş, biri kızılaydadır abi bu leman ın diğeri bahçeli 3 tetir.. metroya bin kızılaya git kime sorsan gösterir veya metroya bin beşevler durağında in gene kime sorsan gösterir çok yakın  zaten..

AVM gezeriz diyorsan Armada pek iş görmez büyütüyolar gerçi ama daha hala eski küçük armada, Eskişehir yolunda Cepa Ve Kentpark var yanyana 2side gayet büyük, olmadı Ümitköy de Gordion var, herkesin bildiği Ankamall var bide.. Etlikte Anteres dahada ilersinde Forum Etlik var ama uzak oralar boşver.. 

Maksat oturup muhabbet etmek biraz su çimen vs görmekse kafeleride sevmiyorsanız,, Gölbaşında Mogan var ama arabayla gitmen tavsiye olunur, Eryamanda göksü var otobüsle de zor değil ulaşımı hem gölü var mangalı var çimeni var kafeleri var vs..

Ulus ta gnçlik Parkı var, bi ara çok it çkaal vardı ama baya bi yenilediler orayı şimdiki durumu nası ama gidenler güzel diyolar, yeni oyuncaklar vs de gelmiş zaten, burda da bi arkadaş yazmış asansörü baya sölediler Ankara manzarası vs de var diye, ona da yok dersen Harikalar Diyarı var biraz uzak tabi :) 

Merkezi yerlerde dolanalım kafe görürsek otururz dersen Kızılay ı gezin,  şahsen ben pek sevmem kızılay ı ama olsun..  Yürürken 10 yaşında veletlerin sevgilini görüp hoop diye sana çiçek uzatmalarını alsana ablama bi çiçek demelerine felan hazır ol..

Bunalrdan uzak durayım dersen Tunalı ve Bahçeli var Kızılay a yakın olan, Tunalı ya yürüyerek gidebilirsiniz 15-20 dakikada kime sorsanız bulursunuz zaten yolunuzu.. Bhaçeli ye de metroyla gidersiniz hoop 15 dakika ya beşevler yada bahçeli durağında inersiniz.. Dahada istersen Ümitköy de Park Caddesi denlilen yer var iti çakalı olmaz en azından güzeldir itsiz çakalsızdır hafif pahalıdır ama :)

başkada aklıma bişi gelmedi, yurtdışında olucak olmasam gel bize gezdirem sizi derdim ama kısmet :) 

Çok teşekkr ediyorum hepinize yardımlar için.

Çiçekçi veletlere gelince, bağyana aldım çiçeği yarım saate kalmadan kaybetti :D

aslında ben kaybettimde neyse

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:

Çok teşekkr ediyorum hepinize yardımlar için.

Çiçekçi veletlere gelince, bağyana aldım çiçeği yarım saate kalmadan kaybetti :D

aslında ben kaybettimde neyse

valla abi o veletler alığ kaybettiğin çiçeği pek sallamazlar, bildiğin yapışırlar adama.. her zaman olmasa da bazen rahatsız edici konuşmaları da vardır.. 
    Yalnız benim dersane yıllarımda aralarında türev bilen vardı, gene bi yapıştıklarında çiçek almayınca bana türev sor bilemezsem gideyim bilirsem çiçek al diyen bi psikopat vardı.. bildiğin 10-11 yaşında velet dedik türevin adını felan nerden biiyo biri söylemiştir diye dalga geçiyoduk ki öylesine normal bi denklem verdim  x küplü x kareli çat diye söylediydi türevini.. nette sözlükte felanda dolandı bi ara konusu helal olsun :)

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelomar
    kelomar's avatar
    Erkek

hocam eğer araç varsa eymir'e gidin eğlenirsiniz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

kelomar bunu yazdı: