folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Mantık Sorusu (Önemli)

Mantık Sorusu (Önemli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

Merhaba, arkadaşlar bir abimize sınavda sorulacak bir soruymuş bana sordu bende sizlere soruyorum:

Alkollü olarak araç sürerken 7-8 yaşlarında bir kız çocuğuna çarpan sürücünün o kız çocuğuna karşı duyguları ne olabilir?

Hayat paylasmaktır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yoruma açık bir soru lan bu, adamın psikolojisine, ruh halıne, kişiliğine göre değişir... 

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

annelik babalık iç güdüsü ile bir yaklaşım sergileyebilir.

ondan önemlisi, bir can olduğu ve ufak olduğu için tarif edilemez duygular senfonisini yaşayacağı da baki'dir.

olabilirde olabilir..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OFree
    OFree's avatar
    Erkek

SARI bunu yazdı:
    -----------------------------

yoruma açık bir soru lan bu, adamın psikolojisine, ruh halıne, kişiliğine göre değişir... 

kesinlikle katiliyorum bence benden  tavsiye mutlaka gazate vb yerlerd boyle bir olay olmustur ve surucu ile mutlaka ropartaj vardır onları oku

Freedoom is not free.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Kendimi mahkemede savunmanın çok daha zor olacağını düşünürdüm. O anda ise korkudan çılgına döner miydim bilmiyorum.Alkollüyüm neticede.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

İLK önce kaçmak yada kaçmamak arasında kalır vijdan azabi gelir saniyede binlerce şey geçebilir aklında

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

hocam çok yönlü bi soru bu içince duygusala bağlayan da war psikopata bağlayanda..

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Yıllara görede değişir bu.

Önce çok fena vicdan yaparsın. Sonra karakolda falan mahkemede olduğun sıralarda kızın ailesi hep sana saldırmaya çalışır lanetlerler küfür ederler.. başda bişey diyemezsin. Bu böyle uzun sürer tabi bi kerelik iş değil. Ardından her üstüne geldiklerinde günden güne kin tutmaya başlarsın aileye karşı. Sonra kıza çarptığını bi dönemlikte olsa unutursun.

Gel zaman git zaman sular durulmaya başlar. Kendinle baş başa kalırsın. İşte o zaman baktığın heryerde o anı hep yaşarsın..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:

annelik babalık iç güdüsü ile bir yaklaşım sergileyebilir.

ondan önemlisi, bir can olduğu ve ufak olduğu için tarif edilemez duygular senfonisini yaşayacağı da baki'dir.

olabilirde olabilir..

Katılıyorum ... akla Herşey Gelebilir .

Memento Mori
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Kişiden kişiye karakterden karaktere göre değişir tabiki ama alkollu araç kullanan bir salaktan duygu beklemek nasıl bir mantık içerir bilemem.

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

1- bu psikoloji sorusu

2- nekadar alkollü olduğun önemli. (2 bira içip arabaya bindiysen, ve bunun farkında olarak dikkatli gitmeye çalışıyorsan, 2 şeritli bir yolda yolun sağında arabalar göt göte parketmişse, sen de kalan tek şeritte, ~40 km/h hızla gidiyorsan, çocuk iki arabanın arasından, senin aracın o noktaya 3-4 m. mesafedeyken yola fırlamışsa alkollü olmasan da yapacak birşey yoktur, vicdan yapmazsın. yapsan bile, zaten alkollüsün deyip seni, kasti çarmışsın gibi tahkir ediyorlarsa çok çabuk unutursun. hiçbişey hissetmezsin. ama sen 35 lik votkayı bitirmişsen dıptıs dıptıs yardırıyorsan, çocuğu görebilecekken görmediysen, durabilecekken duramadıysan, yani normal durumda olmayacak bir hata yapmışsan, ozaman hayatının geri kalanında sık sık, geçmiş'in insanın yakasını asla bırakmadığını söylersin..ailesi seni affetse bile sen kendini affetmezsin.)

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
Toplam Hit: 2567 Toplam Mesaj: 23