Mantık Sorusu (Önemli)
-
Merhaba, arkadaşlar bir abimize sınavda sorulacak bir soruymuş bana sordu bende sizlere soruyorum:
Alkollü olarak araç sürerken 7-8 yaşlarında bir kız çocuğuna çarpan sürücünün o kız çocuğuna karşı duyguları ne olabilir?
-
yoruma açık bir soru lan bu, adamın psikolojisine, ruh halıne, kişiliğine göre değişir...
-
annelik babalık iç güdüsü ile bir yaklaşım sergileyebilir.
ondan önemlisi, bir can olduğu ve ufak olduğu için tarif edilemez duygular senfonisini yaşayacağı da baki'dir.
olabilirde olabilir..
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------yoruma açık bir soru lan bu, adamın psikolojisine, ruh halıne, kişiliğine göre değişir...
-----------------------------kesinlikle katiliyorum bence benden tavsiye mutlaka gazate vb yerlerd boyle bir olay olmustur ve surucu ile mutlaka ropartaj vardır onları oku
-
Kendimi mahkemede savunmanın çok daha zor olacağını düşünürdüm. O anda ise korkudan çılgına döner miydim bilmiyorum.Alkollüyüm neticede.
-
İLK önce kaçmak yada kaçmamak arasında kalır vijdan azabi gelir saniyede binlerce şey geçebilir aklında
-
hocam çok yönlü bi soru bu içince duygusala bağlayan da war psikopata bağlayanda..
-
Yıllara görede değişir bu.
Önce çok fena vicdan yaparsın. Sonra karakolda falan mahkemede olduğun sıralarda kızın ailesi hep sana saldırmaya çalışır lanetlerler küfür ederler.. başda bişey diyemezsin. Bu böyle uzun sürer tabi bi kerelik iş değil. Ardından her üstüne geldiklerinde günden güne kin tutmaya başlarsın aileye karşı. Sonra kıza çarptığını bi dönemlikte olsa unutursun.
Gel zaman git zaman sular durulmaya başlar. Kendinle baş başa kalırsın. İşte o zaman baktığın heryerde o anı hep yaşarsın..
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------annelik babalık iç güdüsü ile bir yaklaşım sergileyebilir.
ondan önemlisi, bir can olduğu ve ufak olduğu için tarif edilemez duygular senfonisini yaşayacağı da baki'dir.
olabilirde olabilir..
-----------------------------Katılıyorum ... akla Herşey Gelebilir .
-
Kişiden kişiye karakterden karaktere göre değişir tabiki ama alkollu araç kullanan bir salaktan duygu beklemek nasıl bir mantık içerir bilemem.
-
1- bu psikoloji sorusu
2- nekadar alkollü olduğun önemli. (2 bira içip arabaya bindiysen, ve bunun farkında olarak dikkatli gitmeye çalışıyorsan, 2 şeritli bir yolda yolun sağında arabalar göt göte parketmişse, sen de kalan tek şeritte, ~40 km/h hızla gidiyorsan, çocuk iki arabanın arasından, senin aracın o noktaya 3-4 m. mesafedeyken yola fırlamışsa alkollü olmasan da yapacak birşey yoktur, vicdan yapmazsın. yapsan bile, zaten alkollüsün deyip seni, kasti çarmışsın gibi tahkir ediyorlarsa çok çabuk unutursun. hiçbişey hissetmezsin. ama sen 35 lik votkayı bitirmişsen dıptıs dıptıs yardırıyorsan, çocuğu görebilecekken görmediysen, durabilecekken duramadıysan, yani normal durumda olmayacak bir hata yapmışsan, ozaman hayatının geri kalanında sık sık, geçmiş'in insanın yakasını asla bırakmadığını söylersin..ailesi seni affetse bile sen kendini affetmezsin.)