folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Manuel İp Kullanarak Çalışan Proksi Programı Varmıdır ?

Manuel İp Kullanarak Çalışan Proksi Programı Varmıdır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

MuhammeT bunu yazdı:
    -----------------------------

Hani Hep duyarız Tv yada netteki Hacker olaylarındaki haberlerde.

Hacker bir başkasının ip i ile bilmem neredeki bankaların bilmem ne hesaplarına giriş yaptı gibi.

onlar sallamasyonla denk gele iple mi bağlanıyolar yani.. biraz da olsa mantıklı bi kullanımı vardır sanırım.

arkadaşın dediği gibi üniversitelerin ftp hesapları demiş.. güzel örnek vermiş.

sen bence biraz araştır

ağ topoloji kavramlarını   mesh,nat falan vs

proxy kullanımı proxy nedir proxy server  bunlar hakkındada bilgi edin 

heykırlıga ozenme   

zaten bunları araştırınca mantıgı anlarsın

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

heykırlığa özenmek değil olay. yoksa piyasada bir sürü proksi var. onlarla ilgilenirdim. yada hali hazırda program veya web sistemler.

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

MuhammeT bunu yazdı:

heykırlığa özenmek değil olay. yoksa piyasada bir sürü proksi var. onlarla ilgilenirdim. yada hali hazırda program veya web sistemler.

u95 var birde hot stoff mı ne vardı ...

Fakat, Sabit IP tanımlı yerlere  girebileceğini sanmıyorum.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

MuhammeT bunu yazdı:

merhaba arkadaşlar.

bana proksi programı lazım. ancak bağlanmak istediğim ip i benim kendi elimle manuel olarak ayarlamam lazım. geçerli varsayılan ip lerden bağlanmak istemiyorum.

bunu ağ geçidi olarak dns v.s şeklinde programsız şekildede yapılabiliyorsa onuda bilmek isterim.

amacım bazı siteler var. bazı iplere izin verilen. o statik ip ler dışında bağlantı verilmiyor o sitelere. bende gerekli iple istediğim siteye ulaşmak istiyorum.

Şimdi senin isteklerin doğrultusunda birkaç tane problem ve aynı zamanda gene birden fazla olasılıklı durum oluşuyor. Yapmak istediğini ya adam gibi anlat nasıl bi network içerisinden falan bunu yapmak istiyorsun diye detaylı detaylı yaz ondan sonra adam akıllı çözüm iste :D Yok anlatamam sizinle mi uğraşacam be bi boktanda hiçte siz çakmıyorsanız dersen

(bkz.[Google] DHCP, NAT, ağ topolojisi nedir?, bilgisayar ağları nedir?, bilgisayara lan üzerinden istediğimiz bir ip numarasını aldırmak, bilgisayarın ağ üzerindeki mac adres numarasını değiştirmek nasıl olur?.. vs vs vs) gibi konu başlıklarıyla sen bu işi çözersin :D

Sadece bi imza..
Toplam Hit: 2306 Toplam Mesaj: 15