Manyaklar...
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
oo çok iyi lan bu ayinlere katılmak isterdim
al işte bi arızalı daha...ne insanlarla aynı ortamdayız aq yaaa=)))) -
Bu hindular garip ciddi ciddi :S bunlar gene iyi , sırtlarına kanca takıp tavanda sallananı mı dersin , 1 vagonda 1 milyon kişi üst üste gitmeleri mi...
-
ama dikkat ettiyseniz hiç kan yok
-
Harbiden manyak bunlar
-
bunlar napmış yaaaa bu açtıkları delikler kalmıyomu adamda ne karizma kalır nede bi bok bunlar türkiyeye gelseler o tiple bi tane kız ayarlamaz a.q her yeri delik deşik allah korsun hayatta yapmam a.q düşününce bile canım acıyo
-
rezalet
-
bloodless bunu yazdı:
bunlar napmış yaaaa bu açtıkları delikler kalmıyomu adamda ne karizma kalır nede bi bok bunlar türkiyeye gelseler o tiple bi tane kız ayarlamaz a.q her yeri delik deşik allah korsun hayatta yapmam a.q düşününce bile canım acıyo
Ulan adam o halde karıyı kızı mı düşüncek a.k. :)))neyse kanka sende PlayBoy değilmisin sende bizim kafadansın :)))
PLAYBOY'LULAR CEMİYETİ
-
bunlar bu işlere küçükten başlıolar yılda bi defa yapıyolar ayini her yıl yaptıkları için delik kalıyo onun için bıcak,bisiklet vs. sokunja kan çıkmıo
-
hocam iğrenç bunlar yaaaaaa nerden buldun bu mide bulandırıcı resimleri çok mu aradın
-
Sui bunu yazdı:
hocam iğrenç bunlar yaaaaaa nerden buldun bu mide bulandırıcı resimleri çok mu aradın
Yok hocam aramadım o resimler beni buldu
Toplam Hit: 7320 Toplam Mesaj: 25