folder Tahribat.com Forumları
linefolder Google / Yandex / Bing ve Servisleri
linefolder Maps Konum Ekleme Onaylatmada Sorun Yaşıyorum.

Maps Konum Ekleme Onaylatmada Sorun Yaşıyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jargonphp
    jargonphp's avatar
    Erkek

Arkadaşlar yurtdışı konumlara müdahale edilemiyor. Sadece türkiyede geçerli bir sistem var, bunun da garantisi yok. İleride google karar alır ve tüm pinlenmiş doğrulamaları kaldırır birşeyler yapar. Her işin riski var, ona göre yaptırın.

“Bâkî kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş”(Gazel-i Baki)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

Amcamlar yeni restaurant açtı. Restoran açtıkları yerde daha önce pideci vardı. yeni restaurant için konum oluşturduk telefon ile onaylattık. Kapatılan pidecinin konumunu kaldırtmak için başvuruda bulunduk ama ne bir mail ile dönüş var ne de kapanma? 

kapatılması için ne yapabiliriz?

şikayet işe yararsa linki aşağıya bırakıyorum, birer şikayet bırakır mısınız.

https://www.google.com/maps/place/U%C4%9Fur+Pide+Kebap+Restoran/@36.7852395,31.3965844,18.25z/data=!4m12!1m6!3m5!1s0x0:0x2ecc58f73d928e8b!2sU%C4%9Fur+Pide!8m2!3d36.7661735!4d31.3865262!3m4!1s0x14c359745398e1c3:0xa8985497c2df16d7!8m2!3d36.7861669!4d31.3968102

birde eklediğimiz resim nasıl olduysa uğur pide aramasında çıkıyor. Buranın konum yönetimi bizde değil sanırım pideci de o giriş bilgilerini bilmiyor.

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

Çalıştığım işyerinin konumu yanlış bir yer de gözüküyordu, geçen akşam işyerine kapıdan 2 tane kız girdi üzerlerinde google maps reklamları olan tşört, şort filan.

Dedim bizim konum yanlış bir yer de gözüküyor düzeltemiyoruz.

Tamam dedi o bizim işimiz hemen düzeltelim verin 500TL :) dedim ne parası ya bu iş bedavaya yapılıyor filan fıstık.

Hadi eyvallah dedik birbirimize sonra bunlar yoluna biz yolumuza gittik.

Ertesi gün nasıl düzelmez, nasıl olmaz diye uğraşa uğraşa düzelttim ve nasıl oldu bilmiyorum ama artık konum düzgün göstermeye başladı. 

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Kumanaga bunu yazdı

Çalıştığım işyerinin konumu yanlış bir yer de gözüküyordu, geçen akşam işyerine kapıdan 2 tane kız girdi üzerlerinde google maps reklamları olan tşört, şort filan.

Tamam dedi o bizim işimiz hemen düzeltelim verin 500TL :) dedim ne parası ya bu iş bedavaya yapılıyor filan fıstık.

Ertesi gün nasıl düzelmez, nasıl olmaz diye uğraşa uğraşa düzelttim ve nasıl oldu bilmiyorum ama artık konum düzgün göstermeye başladı. 

güzel miydi hatunlar :'D

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

Bazı sektörleri telefon ile onaylatamıyosun , posta beklenem lazım ya da sağında solundaki işyerlerinden onaylanmış olanının telefonunu girip ( girdiğiniz telefona onay kodu geliyor bu yüzden tanıdık olmalı )  telefonla onaylamayı açabiliyosun daha sonra tekrar numarayı değiştirip kendi numaranı kullanabilirsin anında onaylatma için ya da akank kobi hesabınız varsa mobil işlemlerden anında onaylayabiliyosun 

imza
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    Kumanaga bunu yazdı

güzel miydi hatunlar :'D

Bu sene Turist yok, bir tanesi güzeldi :)

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
Toplam Hit: 3970 Toplam Mesaj: 27
maps harita konum ekle onay kodu