folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Marcamarca.Com.Tr Sitesinden Alışveriş Yapmayın

Marcamarca.Com.Tr Sitesinden Alışveriş Yapmayın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Normalde ben böyle tufaya düşecek adam değilim ama boş bulundum işte.Bu site 3D tişört kampanyası başlatmış ve 79 liradan 29 liraya indirdiğini söylüyor.Her yere reklam vermişler.Mynet, Milliyet giibi sitelere.Bende milliyette gördüm ve reklam orda olduğu için şüpheye düşmedim sipariş verdim.Sipariş verdiğimde kampanyanın bitmesine 2 günden az kalmıştı.Kampanya bitiminden sonra 3 iş günü içinde ürünün kargolanması gerekiyordu.Ama kampanyayı o günden beri sürekli sıfırlayıp tekrar başlatıyorlar.Şimdiye kadar 10 kez kampanya bitip tekrar başlamıştır.

İletişim için verdikleri telefon numarasından ulaşmak mümkün değil.100 dakikadan fazla limitimi harcadım açan yok.Bir açsalar para iadesi istiyecem ama şikayetvar'da gördüğüm kadarı ile bir çok kişi para iadesi de alamıyormuş.İnternet şikayetlerle dolu kimse ulaşamıyor ve para iadesi alamıyormuş.Mail attım cevapta gelmedi.Kargo ile birlikte 35 liram böylece çöpe gitmiş oldu.Reklamı milliyette gördüğüm için hiç araştırma yapmadan alış veriş yaptım.Ben yandım siz yanmayın, sakın bu sahtekarlara kanmayın.Bunu niye yazıyorum.Çünkü fark ettim ki reklamları her yerde.Mutlaka denk gelirsiniz.Tişörtlerden çok ilgi çekici duruyor.Aman ha.. Sakın.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercag
    ercag's avatar
    Erkek

Havana group diye de geçer.

Ordan da ulaşabilirsin.

Profesyonel Satış Pazarlamacı - Lojistisyen
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

SSL de sıkıntılı gibi, alışveriş yapmayın cidden. 

ne diyon?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Edit// Ürün elime geçte olsa ulaştı.Sorun çözüldü arkadaşlar.

CyberAngel tarafından 27/Ağu/13 20:39 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ;

REAL 3D T-SHİRT kampanyamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için teşekkür eder, kampanyamızın başladığı ilk günden itibaren en eski siparişlerden başlanarak siparişlerinizin yüzde 70'i gönderilmiş olup kalan yüzde 30'u da 23.08.2013 CUMA gününe kadar gönderimi sağlanacaktır. Tedarikçi firma D&A Tekstil ve Marcamarca olarak yoğun ilginize layık olabilmek ve ürünlerinizi en hızlı şekilde sizlere ulaştırabilmek için 24 saat vardiyalı şekilde çalıştığımızı bilgilerinize sunarız.

demişler.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ;

REAL 3D T-SHİRT kampanyamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için teşekkür eder, kampanyamızın başladığı ilk günden itibaren en eski siparişlerden başlanarak siparişlerinizin yüzde 70'i gönderilmiş olup kalan yüzde 30'u da 23.08.2013 CUMA gününe kadar gönderimi sağlanacaktır. Tedarikçi firma D&A Tekstil ve Marcamarca olarak yoğun ilginize layık olabilmek ve ürünlerinizi en hızlı şekilde sizlere ulaştırabilmek için 24 saat vardiyalı şekilde çalıştığımızı bilgilerinize sunarız.

demişler.

Biliyorum gördüm onu hocam.Ben sipariş vereli 2 haftadan fazla oldu ve muhattap bulamıyorum.Ayrıca ürünüm hala kargolanmamış gözüküyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ;

demişler.

24 saat vardiyalı çalışıyorlarmış. 2 milyon sipariş geldi sanki.

Ben de bunun reklamlarını görmüştüm çokta güzel görüntüleri tişörtlerin ama almadım hiç.

Eskisi gibi değildir belki!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

kredi kartı ile aldıysan ara bankayı chargeback yaptır siksinler

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

kredi kartı ile aldıysan ara bankayı chargeback yaptır siksinler

bu kadar zaman geçmiş... nasıl bir şeyden bahsettin anlamadım hocam ama arıyorum şimdi bankayı.

// banka ile görüştüm.Eğer sizin bilginiz dahilinde gerçekleşmişse nufuz cuzdanı ön arka yüzü birde itiraz gerekçesini faxlamam için bir numara verdiler.Benim bilgim dahilinde gerçekleşmedi ama.Acaba göndersem mi ? Başka yoluda yokmuş... 

CyberAngel tarafından 25/Ağu/13 20:17 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

EDİT

DJ_Alper tarafından 25/Ağu/13 20:24 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Bir alışveriş ürününü zamanında göndermediler diye bir firmayı karalamak bu kadar kolay olmasa gerek.

Ben bir kaç defa marcamarca.com.tr den alış veriş yaptım.. Ve gayet memnunum..

Ürün tedariğinde sıkıntı olabilir, ürün göndermede sıkıntı olabilir, bunu gözönüne alarak yorumda bulunmak gerek.

Bu sitede aldığım kravatlarda 1 - 2 hafta kadar gecikme oldu, onu da o kadar kafaya takmadım.

Ama aldığım kravatların kalitesine bakarak, bu kadar kaliteli malı bu kadar ucuza satan marcamarca.com.tr ye helal olsun diyorum...

Uzun lafın kısası, hemen panik yapmaya gerek yok... Biraz sabır etmek gerekir...

Edit : Fırsat bulmuşken https://www.marcamarca.com.tr/kravat-dunyasi-marka-1050-tum-liste.aspx adresindeki kravatları kaçırmayın derim... Bayağı kaliteli bir ürün çünkü..

SerYolcu tarafından 25/Ağu/13 21:05 tarihinde düzenlenmiştir

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
Toplam Hit: 7158 Toplam Mesaj: 24