Marilyn Manson

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    ne şarkıları güzel nede insana benziyor sevmiyorum açıkçası

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    bazı şarkıları çok gusel ama adamın tipine laf yok yani:D

Yapay zeka, zeka değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek
    marlyn mansonun sarkilaru guseldir dinleyin ;)

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    hacı ne güzeli adam 1 numara ya alemde bende bütün sarkıları var nerdeyse ses zaten bambaska dinleyin abi adamı sevmeseniz bile dinleyin iştah açıyor =)=)

Nev-i Şahsına Münhasır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    Bu adam bir igrenclik abidesidir.Elimde bi guc olsa ortadan kaldiririm.Kim kendine saxo cekmek icin omurgalarindan birini aldirabilirki bu mal gibi..Evet yanlis duymadınız marilyn manson denen denyo denyo bile denmez topta değil yeni bi tur aq cocugu

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    darkii canım benim kaburgalarını o mu aldırdı eminemmi benim bildiğim eminem aldırdı sakso için bide üvey anasından çocuu vardı galiba

tahribat.com a can feda
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    travestiye benziyo :D
Toplam Hit: 2090 Toplam Mesaj: 18