folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Mario'yu Kaç Saatte Bitirdiniz?

Mario'yu Kaç Saatte Bitirdiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

adam bug bulmuş mk

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bu bir kere prensesi kurtarmış oyun normalde böyle bitmiyor daha var bir kaç bölüm daha.Mesela uçan balıkların olduğu bölümü oynamamış.

Ben bu oyunun sonuna gelemedim prenesesi 2-3 kere kurtarmama rağmen.Bir bölüm var sonu yok boş koşuyorsun o ejderhanın olduğu beyaz yerde.

Bide uçan mario vardı ben orda bayrak direğinin üstünden atlamıştım orda da sonu yoktu.Bayrağı indirmeden kalenin yanından gitmiştim :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qzkn
    qzkn's avatar
    Erkek

hikaye bu, halflifeyi 36dk da bitiren adamın üstüne tanımam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLank's avatar
    Erkek

atari ile 4 saatte bitirirdim inanmayın muridler kesin ip var

## http://www.youtube.com/watch?v=grmCuaV_zxc bir kum tanesinde dünyayı görmek ve vahşi bir çiçekte cenneti görmek, sonsuzluğu avuçlarında tut ölümsüzlüğüyse bir saat içinde
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Herşey tamam güzel de, borulardan çıkan çiçeklere o atlamayla değmemesi imkansız gibi

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mstfckmk58
    mstfckmk58's avatar
    Erkek

Hile var. Yanması gerekiyor bi çok yerde :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

3-5 dk bitiren manyaklar var,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek

3 saat aralıksız ilerledim elektrik gitti o günden sonra oynamadim aterim kasetlerim hala evde duruyor.Aterimin markası micro genius , kardeşimle tank 90 oynardık bozuk kolu ona verirdim :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Bu bir kere prensesi kurtarmış oyun normalde böyle bitmiyor daha var bir kaç bölüm daha.Mesela uçan balıkların olduğu bölümü oynamamış.

Ben bu oyunun sonuna gelemedim prenesesi 2-3 kere kurtarmama rağmen.Bir bölüm var sonu yok boş koşuyorsun o ejderhanın olduğu beyaz yerde.

Bide uçan mario vardı ben orda bayrak direğinin üstünden atlamıştım orda da sonu yoktu.Bayrağı indirmeden kalenin yanından gitmiştim :D

yanlış biliyorsun. o sonu yok koşuyorsun dediğin yerde bi kural vardı şimdi tam hatırlayamıyorum ama o kurala göre gitmezsen sürekli gidiyordun .

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ülen eski günler geldi aklıma annem benden çok oynardı bu oyunu... gittigidiyordan bir tane sipariş vereyim en iyisi.

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
Toplam Hit: 4764 Toplam Mesaj: 40