folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mark Zuckerberg'in Özgeçmişini Merak Ettiniz Mi?

Mark Zuckerberg'in Özgeçmişini Merak Ettiniz Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

ya ama o adam yahudi hadi facebook da grup kurup boykot edelim.

Yahudi sitesi facebook'a girmiyoruz!!!1 Milyon üye

-Grubumuza hoşgeldiniz.

-Garaj kültürünün bize de gelmesi lazım yoksa hobilerimizle uğraşıcağımız bir alan kalmıyor varsada orayı annelerimiz teyzelerimiz dantel ile kapatıyorlar.

0x656e tarafından 28/Ağu/15 22:30 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ratbat
    Ratbat's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    Ratbat bunu yazdı
    Andrei bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

Beni sadece sonuç ilgilendirir, adam yapmış, başarmış yardıra yardıra başarıya ulaşmış, benim gözümde kingdir kıçı taşağı öpülesi adamdır. Steve Jobs da öyledir, Bill Gates de öyledir. Edison ise tam bir ibnedir, ibnelerin şahıdır edison. Sporda da süper adamlar var mesela Niki Lauda muhteşem bir adamdır, mekaniker yönü sporcu yönünden üstündür fakat f1 şampiyonudur hayatını izleyin adamın. Kenan Sofuoğlu da öyledir ibretliktir herifin hayatı. İçinde bulunduğu onalanakları iyi değerlendiren herkes yukarı çıkar, değerlendiremeyen aynı seviyede kalır. U232 vardı burda mesela ondan bir bok olmayacak hep yerinde sayacak o.

dediklerine katılıyorum hocam. bizim milletimiz yata yata bir yerlere gelmeyi amac edinmis, gercekten basarıya ulasmıs insanlara da bok atmadan duramıyoruz hic. yok yahudiymis yok ateistmis yok anasının amıymıs, cok enteresan gercekten.

hani elestirme hakkın vardır elbet ve mantıklı bir elestiri noktası buldugunda bunun üzerine tartısabiliriz ama bu kadar salakca argümanlarla gelip adamlara "vay orospu cocugu ne zengin oldu ya" seklinde yorum yapan bir baska millet yoktur heralde yeryüzünde. bu sadece bilisim sektörü icin degil, hemen her alanda böyle.

ayrıca u232 ?? u235 mi demek istedin :D

söylediğim şeyin bu kadar gotten anlaşılması ve carptirilmasi ne kadar garip. 

Adam yapmış evet bok gibide para kazanmış ama kalkıp arkadaşlık sitesini argümanlarla tartışacak halim yok. 

Ekran basından bıraz kafanızı kaldırıniz efendim. Günümüzün Türkiye'sine bakınız. Facebook dediğin şey Sanki bilimsel makaleler üreten dünya daha iyi bir yere gelsin diye ugrasan bir site. 

2 tane karı düşürücem şurada artislik yapip checkin yapacagim diye birbirini ezen insanlar dan ziyade başka hiçbir şey yok. 

Sende kalkmış yorum olsun diye yorum yazmışsın. Çok farklısın bravo sana.

Nasıl çalıştığını düşündün mü?

Kaç kişinin online olarak güvenle (yeteri kadar güvenli) kullandığını düşündün mü?

Kaç farklı alana hitap ediyor? Kaç ülkeye hitap ediyor? Nasıl bir reklamlandırma yapılıyor?

Sıradan bir web sitesi mi sence? google ın google plus ı oturtamadığını da görüyoruz. youtube a rağmen facebooktan vazgeçen yok. Başarı oranı ne dersen rakiplerinin toplamından kat ve kat büyük ki rakibi diyebileceğimiz bir şey yok.

Ya  bunlara birsey diyen yok. Google o bu biraz daha ileri görüşlü olsaydı da zamanında rekabet etselerdi beni içinde bulunduğum durumdan öte alakadar eden inan bir gram bir şey yok. 

Amma velakin amk Yahudilerini yaptıkları işleri sevmiyorum. Kaldıki bu sevgisizlik beni yerinde oturan bir bok olmaya çalışan onun bunun malına bakıp vay amk amma zengin vay o.c dediğim varsayiminada getirmez. 

Bilimi en az sizin kadar seven ve arastiran insanım. 

Biri mantıklı düşünüp bana facebook ilk yazıldığında yatırımlar destekler almadan önce kusursuz bir kodlaması bir sistemi vardı ve o sistem üzerine yazıldı yapıldı hersey diyebilirmi? 

Kurallar satranç tahtasındaki kadar kesin olmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ratbat bunu yazdı
    Andrei bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

Adam yapmış evet bok gibide para kazanmış ama kalkıp arkadaşlık sitesini argümanlarla tartışacak halim yok. 

Ekran basından bıraz kafanızı kaldırıniz efendim. Günümüzün Türkiye'sine bakınız. Facebook dediğin şey Sanki bilimsel makaleler üreten dünya daha iyi bir yere gelsin diye ugrasan bir site. 

2 tane karı düşürücem şurada artislik yapip checkin yapacagim diye birbirini ezen insanlar dan ziyade başka hiçbir şey yok. 

sen neden bütün mesajı üzerine alındın ki sincap.

tamam sana göre zuckerberg götün teki, facebook basarısız bir proje ve tüm yahudilerin amına koyalım, bu mudur ?

yorum olsun diye yorum yazmısmısım. sen de dikkat cekmek icin üzerine sifon cekilesi bir cıkarımda bulunuyorsun günümüzün en devasa internet projelerinden birisi hakkında. burada kapsamın ne oldugunu tartısacaksak apple ne sike derman oluyor, onlar da bilimsel projeler mi koyuyor ortaya sürekli ? bunun gibi onlarca örnek sayabilirim. kendine dar bir cerceve acmıssın, müthis bir özgüvenle klavye basında sallıyorsun hayatın boyunca emeginin gecmeyecegi devasa yapımlar hakkında.

facebook icin "arkadaslık sitesi yeaa ne var onda" diyen birisiyle daha fazla tartısmak bosa kürek cekmek olacak tabi. sen national geographic izle 7/24, kuantum fizigiyle filan ugras hocam, böyle web siteleri ufak tefek seyler, senin ulu zekan karsısında egilir hepsi.

Andrei tarafından 28/Ağu/15 22:51 tarihinde düzenlenmiştir

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

Bu adamı bir turlu sevemedim

Facebook da çok nadir olmakla iyi amaçlı

geri kalanının hayatının içine etmiş durumda.

Üstelik o özelliklerinin çoğunu zengin olduktan sonra kurslarla elde etti. Kimse kimseyi kandırmasın.

Çince mesela yeni öğrendiği birşey. Ünlü olduktan çok sonra.

Gorende bu özelliklerin hepsini ise başlamadan sahip olduğu sanır.

Ama sunuda demeden gecemem

Bizde olsa trilyonluk olsak karı kızla her hiç kendimizi geliştirme çabamız olmazdı.

Bu noktada bakınca tebrik edebilirim

Ne demişler "yiğidi öldür hakkını yeme"

buraya katılmıyorum genel düşüncede bu yönde. ama eğer bir insan gerizekalı ise geleceğini hesap edemiyorsa hayatına müdahale edemiyorsa bırakın öyle kalsın.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Ratbat bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    Ratbat bunu yazdı
    Andrei bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

Beni sadece sonuç ilgilendirir, adam yapmış, başarmış yardıra yardıra başarıya ulaşmış, benim gözümde kingdir kıçı taşağı öpülesi adamdır. Steve Jobs da öyledir, Bill Gates de öyledir. Edison ise tam bir ibnedir, ibnelerin şahıdır edison. Sporda da süper adamlar var mesela Niki Lauda muhteşem bir adamdır, mekaniker yönü sporcu yönünden üstündür fakat f1 şampiyonudur hayatını izleyin adamın. Kenan Sofuoğlu da öyledir ibretliktir herifin hayatı. İçinde bulunduğu onalanakları iyi değerlendiren herkes yukarı çıkar, değerlendiremeyen aynı seviyede kalır. U232 vardı burda mesela ondan bir bok olmayacak hep yerinde sayacak o.

dediklerine katılıyorum hocam. bizim milletimiz yata yata bir yerlere gelmeyi amac edinmis, gercekten basarıya ulasmıs insanlara da bok atmadan duramıyoruz hic. yok yahudiymis yok ateistmis yok anasının amıymıs, cok enteresan gercekten.

hani elestirme hakkın vardır elbet ve mantıklı bir elestiri noktası buldugunda bunun üzerine tartısabiliriz ama bu kadar salakca argümanlarla gelip adamlara "vay orospu cocugu ne zengin oldu ya" seklinde yorum yapan bir baska millet yoktur heralde yeryüzünde. bu sadece bilisim sektörü icin degil, hemen her alanda böyle.

ayrıca u232 ?? u235 mi demek istedin :D

Nasıl çalıştığını düşündün mü?

Kaç kişinin online olarak güvenle (yeteri kadar güvenli) kullandığını düşündün mü?

Kaç farklı alana hitap ediyor? Kaç ülkeye hitap ediyor? Nasıl bir reklamlandırma yapılıyor?

Sıradan bir web sitesi mi sence? google ın google plus ı oturtamadığını da görüyoruz. youtube a rağmen facebooktan vazgeçen yok. Başarı oranı ne dersen rakiplerinin toplamından kat ve kat büyük ki rakibi diyebileceğimiz bir şey yok.

Ya  bunlara birsey diyen yok. Google o bu biraz daha ileri görüşlü olsaydı da zamanında rekabet etselerdi beni içinde bulunduğum durumdan öte alakadar eden inan bir gram bir şey yok. 

Amma velakin amk Yahudilerini yaptıkları işleri sevmiyorum. Kaldıki bu sevgisizlik beni yerinde oturan bir bok olmaya çalışan onun bunun malına bakıp vay amk amma zengin vay o.c dediğim varsayiminada getirmez. 

Bilimi en az sizin kadar seven ve arastiran insanım. 

Biri mantıklı düşünüp bana facebook ilk yazıldığında yatırımlar destekler almadan önce kusursuz bir kodlaması bir sistemi vardı ve o sistem üzerine yazıldı yapıldı hersey diyebilirmi? 

Her şey yavaş yavaş evrilir zart diye mükemmel kod çıkmaz, hatalar bizi ilerletir fixlenen her hata eklenen her yeni özellik daha yeni hataları ortaya çıkarır belli bir süre sonra tamam buraya kadar dursun sıfırdan temizini yapalım dersin ve oturur temizini yazarsın tabi tüm datayı yerinde tutarak; bunu kullanıcı anlamaz aaa der ne kadar da hızlı çalışıyor öncekinden farklı sen kullanıcı olarak url son kısmındaki farkı görürsün sadece...

Mükemmeliyeti düşünenler bir şey yapamaz doğayı takit edenler yapar, insan fizyolojisini taklit edenler yapar, yandex bible ı taklit ederek indexleme yapıyor google ise asimetrik kümelem bazlı indexleme kullanıyor, git gide insan beynine yaklaşmaya çalışıyor tek farkla tek bir bilinç yerine ortak bir bilinç gibi davranıyor yani biraz sosyopat bir mekanizması var. yine programcı tarafına dönersek programcının yapması gereken şey iyi program yazmaktan ziyade yazabileceği kadarını bilip iyi bir fikri hayata geçirmek; programlamayı ne kadar iyi bilirse bilsin hayalgücü yoksa yaratıcılık yoksa sadece söyleneni yazar ileri gidemez. mark'ı farklı kılan bu işte, jobs'u farklı kılan bu.

İşi yahudiliğe getirirsek bunların kabala ile de bağlantısı olabilir, iç içe kaplar mekanizmasını bilirsin, ot taştan üstündür böcek ottan memeli canlılar ottan ve böceklerden insan hepsinden üstündür yahudi hepsinin de üstüdür böyle düşünülür ve her katmana göre iş, metod üretilir dünyanın iş akışı da aslında bu mekanizmayla şekillenmiştir, senin ota karşı üstünlüğün nedir ki kazıyıp bina çıkıyorsun, senin tavuğa karşı üstünlüğün nedir ki toplu kıyım yapıp piliç üretim tesisi kuruyorsun bunlar hep alt seviyelerde kaplarla türler arası soykırım.

Tekrar işe dönersek taklit en önemli etken, mark ve steve bu işi iyi yapıyor, niki lauda'nın magnezyum alaşımlı motor geliştirme serüvenini incelemelisin. Bizde yaş geldi 35 e iş bitmek üzere adam olur kasarsam 1 2 yıl çaba ile kuyruğu kurtarırım, siz gençler içinse durum sadece zamanı iyi değerlendirmeye ve odaklanmaya bakıyor. Çevrenize bakının eksiklikleri keşfedin, eksiklikler için yazılım geliştirin hiç tanınmıyor destek de alamıyorsanız bedavadan dağıtın onu kendinizi tanınır hale getirin en azından bir yere kapak atarsınız sonra biraz paralanınca yada finansör bulunca yeni bir şey deneyin, allah verir le olmuyor, nasibimiz buymuşla olmuyor, yahudi gibi düşünün yoksa bir bok sahibi olamazsınız.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Doğru söylüyorsun.Bu gidişte sonum bi bok olamamak harbiden.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

Doğru söylüyorsun.Bu gidişte sonum bi bok olamamak harbiden.

Sana son bir fikir daha vericem, senden başkası bilmeyecek, yapıp yapmamak sana kalmış, değerlendirebilirsen alır yürür gidersin.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ratbat
    Ratbat's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı
    Ratbat bunu yazdı
    Andrei bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

sen neden bütün mesajı üzerine alındın ki sincap.

tamam sana göre zuckerberg götün teki, facebook basarısız bir proje ve tüm yahudilerin amına koyalım, bu mudur ?

yorum olsun diye yorum yazmısmısım. sen de dikkat cekmek icin üzerine sifon cekilesi bir cıkarımda bulunuyorsun günümüzün en devasa internet projelerinden birisi hakkında. burada kapsamın ne oldugunu tartısacaksak apple ne sike derman oluyor, onlar da bilimsel projeler mi koyuyor ortaya sürekli ? bunun gibi onlarca örnek sayabilirim. kendine dar bir cerceve acmıssın, müthis bir özgüvenle klavye basında sallıyorsun hayatın boyunca emeginin gecmeyecegi devasa yapımlar hakkında.

facebook icin "arkadaslık sitesi yeaa ne var onda" diyen birisiyle daha fazla tartısmak bosa kürek cekmek olacak tabi. sen national geographic izle 7/24, kuantum fizigiyle filan ugras hocam, böyle web siteleri ufak tefek seyler, senin ulu zekan karsısında egilir hepsi.

Yaşına verdim hakaret niteliğindeki laflarını bu yüzden cevap hakkı dogurmayacagim sana. 

Kurallar satranç tahtasındaki kadar kesin olmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ratbat bunu yazdı
    Andrei bunu yazdı
    Ratbat bunu yazdı
    Andrei bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

Yaşına verdim hakaret niteliğindeki laflarını bu yüzden cevap hakkı dogurmayacagim sana. 

peki hocam, eger ki yasın 30 ise ben senden özür diliyorum. beni hic tanımadıgın icin karsımdakiyle hep ukalaca konusuyormusum gibi bir izlenim yaratmıs olabilirim fakat öyle degil.

bu ülkede özellikle sosyal medyada veya sohbet esnasında bu gereksiz özgüvene sırtını dayayarak atıp tutan insanlardan bıktım. o yüzden az da olsa sana patladım sanırım. niyetim hakaret etmek veya saldırgan bir tavır sergilemek degildi. yasıma degil de uykusuzluguma ver onu sen.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    Ratbat bunu yazdı

Biraz önce Suriyelileri caminin önünden kampa almak için zabıta, polis bir ton arbede yaşadı. Kimi Suriyeli kaçtı kimi kucağında çocuğu ile birlikte yere yuvarlandı karmaşada. 2 gün öncede bir Suriyeli aile kos adasına geçerken bot batmış adamın bütün ailesi ölmüş, adliyenin önünde banklara oturdum sigara içişini izledim adamın. Markın ister binlerce sayfa özgeçmişi olsun bu tarz şeyler yaşamadıkça benim özgeçmişimin ilk satırının yanına bile yaklaşamaz.

Şimdi küçücük bebelerin yere düşüşünü gördükten sonra s.mişim amk yahudisinin özgeçmişini. 

Türkiye'de cebinde parasız sokakta bırak bakalım ne yapabilecek. 

özet geçeyim s.mişim onun özgeçmişini amk yahudisi.  

Şimdiden üslubum için özür dilerim.

Sen çok yanlış gelmişsin kardeş. Bunları feyten paylaşsana sen ya. Layk atarız burda yok öyle özellik :(

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 10448 Toplam Mesaj: 51
mark zuckerberg