Mark Zuckerberg‘Ten ALS Hastalığında Farkındalık İçin Bill Gates‘E Düello
-
ValentinoRossi bunu yazdıEkerci bunu yazdıinterfector bunu yazdıh2run bunu yazdı
orospu cocuklari gazzede o kadar cocuk ölurken killarini kipirdatmadilar bunlarin samimiyetini sikeyim.
Yav he he. Her zikin altınada gazzede mislimanlar ölüyo ühüüü yazmayın yeter abicim ya. hadi onlar iki yüzlü orospu çocukları peki sen nesin bana bunu açıkla? Amacım tartışma çıkartmak değil ama önce insan kendini sorgulamalı sonra başkasına bok atmalı. Sen gazze için ne yaptın kardeşim? Feysbukta kokakola içmeyin fanta için yahudilere ölüüm diye dolanan gruptaysan hiç konuşma lütfen. Hayatı boyunca yaralı parmağa işemeyen tipler gelip bu konularda yorum atmadan önce aynaya baksın az. Bu güne kadar bağış yaptığın bir kurum varmı? Kurban bayramı sonrası verilen deriler dışında hayatında şu kurumun yaptığı çalışmalara destek olayım diyipte bağış yaptığın birşey oldumu?
Ek olarka bir soru daha gazzede ölenler müslümanken, işidin öldürdükleri orospu çocuğumuydu? Asıl ben senin samimiyetini sikeyim hocam.
birde millet bağış yapmadan birbirlerine çelınc gönderiyorlar.sanki eylence için yapılıor.bu iş bağış için başlatıldı.
Aynen olay boka sardi iyice. Buyuk cogunlugun zikinde degilki hastalik
Aynen katılıyorum. Millet kahkaha atıyo düelloya davet ediyo. Saçmalık oldu iyice..